Anahtar Kelimeler: Vergi yüzsüzleri ilan edildi

Vergi yüzsüzleri ilan edildi!

Vergi yüzsüzleri ilan edildi!

Vergi yüzsüzleri ilan edildi!

4.5 milyon vergi borcu olan var!

Kırıkkale Defterdarlığı tarafından vergilerini ödemeyen mükelleflere ödeme konusunda hem çağrı yapıldı hem de basın yoluyla vergi borçları ve ünvanları ilan edildi.

BORÇLULAR YAYINLANDI

Kırıkkale Defterdarlığı vergi borçlarını ödemeyen mükellefleri basın yoluyla ilan etti. Dünkü bazı yerel gazetelerde borçlu mükelleflerin ilanları yayınlandı. İlanda mükelleflerin ünvanı ile borçları detaylı şekilde kamuoyuna duyuruldu. Mükelleflere ayrıca vergi borçlarını ödemeleri veya yapılandırmaları konusunda da çağrı yapıldı. 104 kişilik listenin yayınlandığı ilanda genellikle bzı akaryakıt şirketlerinin yüklü miktarda vergi borcu olduğu öğrenildi.

KİMLER YER ALIYOR?

Akaryakıt şirketleri içinde 4.5 milyon lira vergi borcu olan da var, 4 milyon lira borcu olan da. Geri kalan şirketlerin çoğunluğunun 2 bin ila 50 bin lira arasında vergi borcu olduğu gözleniyor. 360 bin liraya kadar vergi borcu olan da bulunuyor. Vergi borcu bulunanlar içinde mühendislik firmaları, bazı yemek şirketleri, bazı özel şirketler, birkaç tane otel yer alıyor. Borcu en fazla olanlar ise birkaç tane akaryakıt şirketi olarak dikkat çekiyor.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli