Anahtar Kelimeler: Verimlilik toplantısı

Verimlilik toplantısı

Verimlilik toplantısı

Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarımsal Üretim Planlaması ve Sözleşmeli Üretim toplantılarını başarıyla sürdürüyor.

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarımsal Üretim Planlaması ve Sözleşmeli Üretim toplantılarını başarıyla sürdürüyor. Son toplantı, Sulakyurt İlçe Müdürlüğü personellerinin katılımıyla gerçekleşti. Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarımsal Üretim Planlaması ve Sözleşmeli Üretim toplantılarını başarıyla sürdürüyor. Bu kapsamda, Müdürlük bünyesindeki Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şubesi ile Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi Şube Müdürleri ve teknik personelleri, önemli bir bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yaptı.

 

BİLGİ VERİLDİ

Toplantı, Sulakyurt İlçe Müdürlüğü personellerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yeni üretim planlamasının hayata geçirilmesi ve sözleşmeli üretimin detayları üzerinde yoğunlaşılan toplantıda, tarımsal verilerin etkin bir şekilde kullanılması ve üretimin sürdürülebilirliği hedeflendi. Tarım sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen bu tür toplantılar, çiftçilerin daha verimli ve karlı bir üretim yapmalarına olanak tanıyacak stratejilerin belirlenmesine olanak sağlıyor.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı