Anahtar Kelimeler: Vizyon toplantısı yapıldı

Vizyon toplantısı yapıldı

Vizyon toplantısı yapıldı

KKÜ ile MİGYEM gelecek vizyon ve hedeflerini masaya yatırdı.

ÖNEMLİ BİR TOPLANTI

Kırıkkale Üniversitesi ile MİGYEM arasında yapılan toplantıda ordunun gelecek vizyon ve hedefleri görüşüldü. Kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla ülkenin ihtiyaçlarına cevap veren proje bazlı iş birlikleri yapan Kırıkkale Üniversitesi ile ordunun stratejik öneme sahip birimlerinden olan Mühimmat Islah, Geliştirme ve Yenileştirme Merkezi (MİGYEM) arasında bugüne kadar yapılan ortak çalışmaları değerlendirmek ve ihtiyaç duyulan alanlarda yeni iş birliklerine adım atmak üzere toplantı yapıldı.

 

TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM

MİGYEM’de yapılan toplantıya Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Rektör Profesör Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Profesör Dr. Mehmet Başalan ve Profesör Dr. Sedat Aktan, Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi (MAAT) Müdürü Mühimmat Albay Murat Gözütok, MİGYEM Müdürü Mühimmat Albay Şaip Şahin, Ana Depo Komutanı Mühimmat Yarbay Yaşar Atacan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Profesör Dr. A. Payidar Akgüngör, Profesör Dr. Ayşe Ülkü Metin, Profesör Dr. Osman Bican, Doçent Dr. Hayri Yaman, Doçent Dr. Zühtü Onur Pehlivanlı ve Dr. Öğretim Üyesi Faruk Ulamış katıldı.

 

HER ZAMAN DESTEK!

Ülkenin önemli bir birliği olan Mühimmat Komutanlığı ve ona bağlı birimlerle bugüne kadar uyum içerisinde çok sayıda ortak çalışma yaptıklarını belirten Rektör Profesör Dr. Ersan Aslan, her iki tarafın kıymetli çabalarıyla kurumlar arasında bağların pekiştiğini ve ülkeye değer katan çıktılar elde edildiğini ifade etti. Rektör Aslan, teknolojik rekabetin üst düzeyde olduğu ve her gün yeni teknolojilerin geliştirildiği savunma sanayi alanında devletin ve milletin gözbebeği orduya akademik bilgi ve beceriler, teknik imkanlarla her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti. İş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş’a ve askeri personele teşekkürlerini iletti.

 

DEĞERLENDİRME YAPILDI

Bugüne kadar ortak yapılan çalışmaların değerlendirildiği, mühimmat açısından ordunun gelecek vizyon ve hedefleri doğrultusunda yapılabilecek iş birliklerinin görüşüldüğü toplantıda Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, samimi destekleri için Rektör Profesör Dr. Ersan Aslan başta olmak üzere çalışmalara katkı sağlayan öğretim üyelerine teşekkür etti.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu