Anahtar Kelimeler: Vural ziyaret

Vural ziyaret etti

Vural ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Kırıkkale'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İl Başkanlığında açıklamalarda bulunan Vural, "Bu ekonomi politikası fakirden alıp zengine verme politikasıdır" dedi.

 

KIRIKKALE ZİYARETİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural yerel seçimler kapsamında Kırıkkale'ye gelerek İl Başkanlığı, dernekler ve esnafı ziyaret etti. İl Başkanlığı'nda partililer ile buluşan Vural, burada açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin mevcut siyaset ile bir yere varamayacağını söyleyen Vural, "Bu güzelim insanları birbirine kırdırıp, düşmanlaştırıp, ötekileştiren böyle bir siyaset anlayışı milleti devletinden, işinden, değerlerinden uzaklaştırmaya başladı. Maalesef milletin hem siyasete hem de kendisini yöneten kurumları güveni giderek azaldı. Bugün geldiğimiz noktada bakıyoruz sadet zincirleri kurmuşlar. Milyon dolarlar, zengin olanlar iş öyle bir hale geldi ki artık Türkiye'de aşağıdakiler ve yukarıdakiler var. Artık orta halli kalmadı" dedi.

 

ZENGİNE VERİYORLAR

Ekonominin zenginleri daha da zengin etmek üzerine kurulduğunu iddia eden Vural, "Bugün yürütülen ekonomi politikası fakirden ve orta halliden alıp zengine vermektir. Ülke ne hale geldi. Pazarda filesini doldurmakta sıkıntı çekenler, evine ekmek götüremeyenler, on günden sonra cebinde para kalmayan emekliler kıvranadursun. Sadet zincirleri kuranlar keyif içerisinde yaşasın. Emeklisi çalışanı genci yaşlısı çile zincirine mahkum oldu. Yandaşlara sadet zinciri millete çile zinciri diyen bu siyaset anlayışı ve düzen ortadan kalkmalı. Bu kayıkçı kavgası Türkiye'ye hizmet etmek istemiyor" ifadelerini kullandı.

 

BİLGİDEN UZAK KAFALAR

Hükümetin yanlış politikalarla enflasyonu arttırdığını söyleyen Vural açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Faiz sebep enflasyon sonuç dediler. Enflasyon canavarını beslediler. Şimdi tam tersi faizi arttırarak enflasyonu düşüreceğiz diyorlar. Sorun Nas'ta değil. Sorun zihniyetlerde. Bilgiden uzak kafalarda. Kırıkkale'de yaşayan her bir vatandaşımızın emeğinin çalınmasından sorumlu olanlar bu kararları verenlerdir. Bunu herkes böyle bilsin. Bu ekonomi politikası fakirden alıp zengine verme politikasıdır. Liralaşmayı artıracağız dediler, dolarlaşmayı arttırdılar. Bu yanlış teşhisi yapan doktora bu millet bir daha gider mi?​​​​​​​

 

İYİ PARTİ GÜÇLENMELİ

Geldiğimiz noktada İYİ Parti'nin güçlenmesi milletin güçlenmesi demek. Onun içinde Kırıkkale'de bu mücadeleyi yürüten kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Türkiye'de bizim söylediğimiz gerçekleri başkaları söylemez. Türkiye'nin geleceğine başka projelerin peşinde koşanlarla gidilmez. İYİ Parti bu oyunları bozmaya başladı. Biz iyi parti olarak dimdik ayakta durup, hakkı hukuku, düşünerek geleceğe yönelik bir siyaset anlayışına talibiz. Yavuz kardeşimiz de Kırıkkale'de bu yolda yürüyecek. Kırıkkale ye genel başkan ile geldiğimiz de de Kırıkkalelilerimizdeki değişim isteğini gördük.”



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı