Anahtar Kelimeler: Vuralhan aday baskısı

Vuralhan´a ?aday ol? baskısı

Vuralhan´a ?aday ol? baskısı

Vuralhan´a ?aday ol? baskısı

Aday olması için baskı ve çağrı yapılıyor

Keskin´de adaylar zayıf kaldı

Keskin´de önemli gelişmeler yaşanıyor. Keskin adayları zayıf kaldığı için İş Adamı Deniz Vuralhan´a aday olması için çağrı ve baskı yapıldığı konuşuluyor.

ADAY OLMASI İÇİN ÇAĞRI
Yerel seçim için hazırlıklar devam ederken, Keskin´de seçime yönelik önemli gelişmeler yaşanıyor. Keskin´de bazı partilerin adayları belli olduktan sonra adayların zayıf kaldığı düşüncesi hakim olmaya başladı. Kamuoyunda böyle bir izlenim oluşurken, Keskin halkı yeni bir aday arayışına girdi. İş Adamı Deniz Vuralhan´a bu yönde çağrı yapıldığı gözleniyor. Vuralhan´ın Keskin Belediyesi için aday olması amacıyla hem çağrı yapılıyor ve hem de baskı oluşturuluyor.

OLUMLU KARŞILIK BULUR
Belli olan adayların şu ana kadar göz doldurmadığını konuşan Keskin halkı ve seçmenler, Deniz Vuralhan´ın Keskin için aday olmasını istiyorlar. Bu konuda kamuoyu oluşturulmaya başlandı. Vuralhan´ın bu konuda ne kadar vereceği merak konusu. Herhangi bir partiden mi yoksa bağımsız mı aday olacağı bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor. Aday olmasının Keskin´de olumlu karşılık bulacağı ifade ediliyor. Keskin halkı gelişmeleri merakla takip ediyor.

 

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli