Anahtar Kelimeler: Yahşihan adayı tamam

Yahşihan adayı tamam

Yahşihan adayı tamam

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

2023 yılında yapılması planlanan mahalli idareler seçimi kapsamında İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Türkiye genelinde bir ilki gerçekleştirdi. Parti teşkilatı, yerel seçimde Yahşihan için Belediye Başkan adayını mevcut ilçe başkanı Ahmet Ergin’i aday gösterdi.

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, önümüzdeki dönemlerde yapılması planlanan mahalli idareler seçimi için ilk startını Yahşihan’da verdi. Seçime yaklaşık iki yıl olmasına karşın parti teşkilatı, Yahşihan’da Belediye Başkan adayı olarak mevcut Yahşihan ilçe başkanı olan Ahmet Ergin’i aday olarak gösterdi. Yahşihan Belediye Başkanı Adayının mevcut İlçe Başkanı Ahmet Ergin olduğunu söyleyen Başkan Bülent Şükrü Altınışık, yarın seçim varmış gibi çalışacaklarını söyledi.

YAHŞİHAN AÇIKLAMASI

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık dün partisinin Yahşihan İlçe Başkanı Ahmet Ergin’i ziyaret etti. Ziyarette Yahşihan Belediye Başkanlığı adayını açıklayan İl Başkanı Altınışık, Yahşihan ilçesinin Kırıkkale’nin en büyük ilçelerinden birisi olduğuna dikkat çekerek, “Partimiz kurulduğu günden bugüne kadar Yahşihan’da iki tane seçim yaşadık. Bunlardan birisi genel seçim diğeri ise yerel seçimdir. Yapılan seçimlerde ise Yahşihan’da güzel bir oy aldık.

MÜCADELE EDECEĞİZ

Yahşihan İlçe Başkanı Ahmet Ergin’in Yahşihan’da olağanüstü bir çalışma gerçekleştirdiğini belirten Altınışık, “Ahmet Ergin 60 binin üzerinde insanlarımıza maske yardımında bulundu. İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu. Çocuklarımıza ise oyuncaklar hediye eden bir Başkan. Çok güzel çalışmalar yapıyor. Yahşihan’dan İlçe Başkanımız Ahmet Ergin bize Belediye Başkanı adayı olmak istediğini söyledi. Bizlerde gerekli yerler ile görüşerek Ahmet Ergin’i Yahşihan’dan adayımız olarak açıkladık” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false