Yahşihan´a Halk Bankası açılıyor

Yahşihan´a Halk Bankası açılıyor

Yahşihan´a Halk Bankası açılıyor

Güzel gelişme

Yaklaşık 6 aydır Yahşihan ilçe merkezinde banka bulunmaması nedeniyle sıkıntı yaşayan ilçe halkı, sonunda bankasına kavuşuyor. Ziraat Bankası´nın ilçe merkezinden taşınması ile oluşan banka ihtiyacını Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur çözdü. Yetkilerle görüşen Başkan Sungur, müjdeyi verdi: ?Halk Bankası en kısa zamanda ilçemize bir şubesini açacak.?

HALK BANKASI ŞUBE AÇIYOR

Yahşihan ilçe merkezine önümüzdeki günlerde Halk Bankası´nın bir şubesini açacağı öğrenildi. Aylardır Yahşihan ilçe halkı banka sıkıntısı yaşıyordu. Ancak Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, bu konuya el atarak en kısa zamanda Halk Bankası´nı ilçeye getirmek için gerekli girişimleri yaptı. Ön görüşme sonrası şubenin açılması için harekete geçen Başkan Sungur, bankanın en kısa zamanda açılacağını ve ilçe halkının bu sıkıntısının giderileceğini söyledi. İlçede emekli kesimin büyük çoğunluğu oluşturduğunu ifade eden Sungur, ?Özellikle emeklilerimiz banka sorunu yaşıyordu. Esnafta çoğu zaman Kırıkkale´ye gelip, gidiyordu. Artık bu sorun bitti. En kısa zamanda banka kurulacak.? dedi.

KYK´DA İLÇE MERKEZİNE GELİYOR

Aynı zamanda ilçe merkezine Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK)´nun da taşınacağını dile getiren Başkan Sungur, KYK´nın gelmesi ile birlikte ilçe merkezinin canlanacağını öne sürdü. Her gün en azami ilçe merkezine 150-200 öğrencinin giriş çıkış yapacağını anlatan Sungur, esnafa ve ilçeye büyük katkı sağlayacağını söyledi. İlçe merkezini canlandırmak ve hareketlendirmek adına bu ve bunun gibi çalışmalar yapacağını ifade eden Sungur, ilçenin gelişiminin Türkiye´ye örnek model olabileceğini söyledi. Kırıkkale´nin en gelişmiş ilçesinin Yahşihan olduğunu her defasında dile getiren Sungur, Yahşihan´ın şehirlerle yarıştığının altını çizdi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli