Anahtar Kelimeler: Yahşihan’ iptal

Yahşihan’da iptal etti

Yahşihan’da iptal etti

Kırıkkale Belediyesi’nin ardından, Yahşihan Belediyesi’nin 27 Ekim’de gerçekleştireceği 29 Ekim Cumhuriyet Konseri, Filistin’de yaşanan insanlık dramı nedeniyle iptal edildi.

KONSERLER İPTAL

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Filistin’de İsrail’in saldırılarıyla yaşanan insanlık dramı ve bölgede devam eden endişe verici gelişmeler nedeniyle kültür sanat etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “İlçemizde Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde 27 Ekim Cuma günü Yenişehir Devlet Bahçeli Bulvarı’nda gerçekleştireceğimiz konserimiz, Filistin’de devam eden savaş durumu ve masum yavruların katledildiği insanlık dramı nedeniyle iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadelerini kullandı.

 

İNSANLIK DRAMI

Türkyılmaz ayrıca “Yaşanan bu insanlık dramı bizleri derinden üzmüştür. İnsanlık adına utanç verici hale gelen bu baskı ve yok etme politikası bitmeli ve acilen sivillere yönelik bombalamalar durmalıdır. Cuma günü camilerimizde ölen yavrularımız için gıyabi cenaze kılınması için gerekli girişimleri yapacağız. Allah ölen kardeşlerimizin mekânını cennet eylesin.” İfadelerini kullandı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı