Anahtar Kelimeler: Yahşihan’ tanıtım

Yahşihan’da tanıtım

Yahşihan’da tanıtım

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından, Yahşihan Belediye Başkan Adayı Av. Umut Kazan için aday tanıtımı gerçekleştirildi. Yahşihan için çalışacaklarını ifade eden Kazan, “Yahşihan’ın umudu olacağız” dedi.

ADAY TANITIMI YAPILDI

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için hazırlıklarını sürdüren CHP, ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Yahşihan Belediye Başkan Adayı Av. Umut Kazan ile seçime gidecek olan CHP, hem seçim bürosu açılışı hem de aday tanıtımını gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda konuşan CHP İl Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ, Yahşihan’da CHP olarak kazanmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi. Bozdağ, “Geçtiğimiz seçimlerde Yahşihan’da birinci parti çıktık. Yine aynı azim ve gayretle çalışma sergileyerek bu seçimde de birinci olacağız” ifadesinde bulundu.

 

SEÇİM AÇIKLAMASI

CHP Milletvekili Ahmet Önal, “10 yıl önce Kırıkkale’de tarih yazmak için söz vermiştik ve bu sözümüzde durarak mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi. Geçtiğimiz seçimlerde Yahşihan’da birinci parti olduklarını dile getiren Önal, “Şimdi bunlarla yetinmemekle birlikte Yahşihan’da önümüzdeki seçimde bir şey daha yapacağız. Yahşihan’ı hep beraber CHP ile buluşturacağız. Merkez ve ilçe başkan adaylarımızın yanında olacağım. Onlarla birlikte gece gündüz demeden çalışacağım. Yahşihan’da Umut Kazan’ın kazanması için var gücümüzle çalışacağız. 31 Mart akşamı halkçı, sosyal demokrat, tabana inen, tabanda millete dokunan, vatandaşlara dokunan herkese dokunan demokrat belediye meclise kavuşturacağız” diye konuştu.

 

SORUNLARI BİLİYORUZ

CHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Av. Umut Kazan ise, “Yine tarihi bir gün olan 9 Eylül 2023 tarihinde açıkladığımız Yahşihan Belediye başkan aday adaylığı sürecini geride bıraktık. Biz kavgayı değil barışı hakim kılmak için geliyoruz. Doğduğumuz, büyüdüğümüz, okuduğumuz ve halen yaşadığımız Yahşihan’ımıza hizmet etme günü artık gelmiştir. Bu şehrimize de hak ettiği gibi dürüst, liyakatli, görevini en iyi şekilde yerine getirecek yöneticiler gerekir. Şehrin sorunlarını biliyoruz. Bölgenin alt yapısıyla ilgili sorunların tam olarak çözülemediğini biliyoruz.

 

DURUMUN FARKINDAYIZ

Şehrin üst yapısıyla ilgili çok büyük eksikliklerin olduğunu tespit ettik. Şehirde çocukların oynayabileceği, gençlerin ve ailelerin vakit geçirebileceği yeşil alanların olmadığının farkındayız. Bölgedeki çarpık kentleşmenin farkındayız. Kontrolsüzce artan yapılar olmasına rağmen sosyal alanların yetersiz olduğunu, sağlık ocağı, okul, cami gibi sosyal alanların imara açılarak yanlış imar uygulamalarının yapıldığını sizler sayesinde öğreniyoruz. Şehrimizin ulaşım sorunlarının farkındayız” dedi. Konuşmaların ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. Aday tanıtımına CHP yönetimi, üyeler ve çok sayıda davetli katıldı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı