Anahtar Kelimeler: Yalnız kaldılar…!

Yalnız kaldılar…!

Yalnız kaldılar…!

İl Başkanı katılmadı!

Gençleri dışlıyor musunuz?

Bu yaptığınız sizi bitirir!

Kırıkkale Ak Parti Gençlik Kolları Kültür Merkezinde istişare toplantısı yaptı. Kültür Merkezi tıklım tıklım dolarken gözler İl Başkanını, İl Yönetimini aradı.

BAŞKAN VE YÖNETİM YOKTU

Kırıkkale Ak Parti Gençlik Kolları Kültür Merkezinde istişare toplantısı yaptı. Kültür Merkezi tıklım tıklım dolarken gözler İl Başkanını, İl Yönetimini aradı. Ancak ne yönetim ne de başkan Ak Partinin geniş katılımlı toplantısına katılmazken, Gençlik Kolları Başkanı yalnız kaldı. Sadece Kadın Kolları Başkanının katıldığı toplantıda Gençlik Kolları adeta gövde gösterisi yaptı.

BİR ARAYA GELDİLER

AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Teşkilatı mahalle başkanları ve yönetimleri ile istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi. İstişare toplantısı saygı duruşu ve İstiklal marşı İle başladı. Daha sonra Gençlik Kolları İl Başkanı Halil Özaslan´ın konuşmaları İle devam etti. Başkan Özaslan, “Bir gençlik, bir gençlik, bir gençlik! Zaman bendedir ve mekan bana emanettir şuurunda bir gençlik. Kökü ezel de ve dalı ebette olan bir Davanın idrakine ve aşkına sahip bir gençlik. Kim var diye sorulduğu zaman sağına ve soluna bakmadan; ben varım! diyerek devletimiz için milletimiz için gece gündüz çalışacağımıza söz veriyoruz.

EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ

Gidilmedik mahalle, sıkılmadık el, almadık gönül bırakmayana kadar gece gündüz çalışacağız inşallah. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan bir toplantıda bizlere önemli bir öğüt vermişti. O da şudur ki; Gençler hak bilerek inandığınız yolda birileri size engel olmak isteyebilir. Bunlar ister Cumhurbaşkanı olsun, ister para babası olsun sakın ha sakın inandığınız yoldan geri dönmeyin sakın yolunuzdan şaşmayın. Allah inananlarla birliktedir. Allah doğru olanlarla birliktedir. Bizler de bu şuur ile inandığınız yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz inşallah.

FAALİYET RAPORU SUNULDU

Değerli dava arkadaşlarım sizlerle yol yürümekten onur duyuyorum. Allah her birinizden razı olsun. Rabbime şükürler olsun ki hayatımın en güzel yıllarını Recep Tayyip Erdoğan´ın davasına omuz vermeyi nasip etti. Hamd olsun. AK Davanın AK Neferleri ayrı ayrı her birinize emekleriniz ve gayretleriniz  için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Allah´a emanet olunuz” diyerek sözlerini tamamladı. Faaliyet raporu haziruna video eşliğinde sunuldu.

SELAMLAMA İLE TAMAMLANDI

Program sonunda Başkan Özaslan, özel misafir olarak katılan görme engelli Cahit Furkan Yılmaz ve engelli Kudret Şener´i sahneye davet ederek, hediyeler taktim ettiler. Cahit Furkan Yılmaz´ın hediyesini önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Kayabaşı verdi. Kudret Şener´in hediyesini ise Kadın Kolları İl Başkanı Nebahat Erkök verdi.  Coşku ve katılım çok yüksek olduğu değerlendirme ve istişare toplantısı Başkan Özaslan´ın selamlaması İle sona erdi.

TEPKİ ÇEKEN DURUM

Geniş katılımlı yapılan toplantıda dikkat çekici bir durum vardı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin katılmaması dikkat çekti. İl Başkanı Mustafa Kaplan’ın uzun zamandır teşkilatları değiştirmek için uğraştığı biliniyordu. Bu kez de gençlerin toplantısına katılmayarak adeta dışlama yöntemi uygulandığı gözlendi. Ancak bu durumun yönetimi bitireceği konuşuluyor. Yapılan uygulamaların yanlış olduğu kamuoyunda uzun zamandır konuşuluyor. Kaplan’ın görevden aldıramadığı teşkilatları dışlayarak istifaya zorlamaya çalıştığı ileri sürülüyor. Başkan ve yönetimin bu tutumu büyük tepki çekti.

 

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false