Anahtar Kelimeler: Yaparsa yapar dedikleri gerek…!

Yaparsa AKP yapar dedikleri bu olsa gerek…!

Yaparsa AKP yapar  dedikleri bu olsa gerek…!

200 liraya üye kaydı!

SEÇMEN PROMOSYONU!

“Yaparsa AKP yapar” dedikleri bu olsa gerek. Yer: Eyyübiye ŞANLIURFA. Mekan: AKP İlçe Başkanlığı. Konu: Üye kaydı. Ayrıntı: Üye kaydı promosyonu…!

200 TL’LİK ÜYE KAYDI!

Türkiye sonunda bunu da gördü. İddiaya göre Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde AK Parti ilçe Teşkilatı, iyice düşen seçmen sayısını artırmak için parayla üye kaldı yapmaya başladı. İddialara göre ilçe teşkilatı partiye üye kadı yaptıranlara 200 TL promosyon veriyor. Bu sayede üye kaydının artırılması hesaplanıyor. AKP’den iyice kopan ve geçim sıkıntısı içine düşen bir çok kişi 200 TL’yi duyunca partiye gelmeye başlamış. Bu sayede parti önünde uzun kuyruklar oluşmuş. Milletin dramından faydalanmaya ve krizi fırsata çevirmeye çalışan parti teşkilatına sosyal medyada büyük tepki var.

ÇOK ACI BİR TABLO

Bir çok kişi bu duruma tepkili. Yaşanan gelişmenin milletin içinde bulunduğu ve AKP’lilerin kabul etmek istemediği kriz ortamını açıkça gösterdiği ileri sürülüyor. AKP’nin de bu krizden faydalanma girişimi tepki çekiyor. Milletin 200 TL gibi cüzi bir para için bile fikrini değiştirecek durumda olduğu konuşuluyor. Ancak bir çok kişinin sadece parayı almak için üye kaydı yaptırdığı da ifade ediliyor. Fotoğraf karelerine yansıyan görüntünün Türkiye’nin AKP tarafından düşürüldüğü acı tabloyu en net biçimde gösterdiği vurgulanıyor.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu