Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

 Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

 

Öztürk'e teşekkür edildi

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik'in, MHP Milletvekili adayı Halil Öztürk'ten talebi doğrultusunda MHP'li belediyelerden alınan araçlar, Sulakyurt Belediyesi'ne teslim edildi. Araçların tesliminde konuşan Öztürk, ‘Belediye ayrımı yapmıyoruz, hepsi bizim insanımız. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır' dedi.

ÖZTÜRK'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yerel seçimlerin ardından hummalı bir çalışmanın başladığı Sulakyurt'ta Belediyenin araç parkuru zenginleşti. Araç parkuruna dâhil ettikleri bir adet silindir, bir adet kepçe, bir adet cenaze aracı, bir adet damperli kamyonu basına tanıtan MHP'li Belediye Başkanı İsmail Bildik, araçları MHP Milletvekili adayı Halil Öztürk'ün girişimleriyle aldıklarını söyleyerek teşekkür etti. Yaptığı çalışmalar ve katkılarından dolayı Başkan Bildik tarafından Öztürk'e teşekkür plaketi takdim edildi.

BURADA DOĞUP BÜYÜDÜK

Seçimlere kısa bir süre kaldığını belirten Halil Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi olarak belediye ayrımı yapmadıklarına dikkat çekti.  Belediye Başkanı Bildik'in yardım talebini geri çevirmediklerini vurgulayan Öztürk, ‘Bizler doğup, büyüdüğümüz Kırıkkale'nin bir parçası olan Sulakyurt ilçemize hizmet noktasında bir tavır koyduk ve MHP'li belediyelerden bu araçları temin ettik. Ayrıca bu hizmete kazandırdığımız araçların yanı sıra; başka araçlarımıza da belediyemize kazandırmış olacağız' dedi.

BİZİM GÖREVİMİZDİR

İlçede güzel hizmetlerin yapılması adına her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Öztürk, ‘Ben diğer ilçe belediye başkanlarımıza da söyledim. Eğer MHP'li belediyelerin yapacağı bir hizmet varsa bunu karşılamak bizim görevimizdir. Halen vekil değiliz, vekil olmadığımız halde bunları yapıyorsak vekil olduktan sonra ne gibi çalışmalar yapacağımızı vatandaşlarımızın düşünmesi gerekir' şeklinde konuştu.

1 YILDA 1 MİLYON TL'LİK YATIRIM

Göreve geldikleri günden itibaren hummalı bir çalışma sezonunun içerisine girdiklerini belirten Başkan Bildik ise; ‘Bu yardımların yapılmasında emeği geçen ve adayımız Halil Öztürk'ten Allah razı olsun. Çünkü bizim ilçemiz bu şekilde yapılan yatırımların hiçbirini görmedi. İlçemize her alanda hizmet yapabilmek için her türlü çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bizler belediye olarak 1 yıl içerisinde toplamda 1 Milyon TL'lik yatırım yaptık' dedi.

YENİ ARAÇLAR GELİYOR

İlçe halkının her alanda hizmet alabilmesi için çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Bildik, ‘Bu araçların yanı sıra çöp konteynırları, oturaklar, kamelyalar, kum, çimento, masa, sandalye alanında da yatırımlar yapıldı. Görüşmesi yapılarak, resmi yazışmaları yapılan araçlarımız ise; damperli kamyon, 50 NC kamyon, pikap araçtır' ifadesinde bulundu. Öztürk, teşekkür töreninden sonra ilçede seçim gezisinde bulundu, vatandaşları ve esnafları dinledi, gazetecilerle sohbet etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false