Anahtar Kelimeler: Yaralar sarılıyor

Yaralar sarılıyor

Yaralar sarılıyor

Kırıkkale yağışlar sonucu meydana gelen sel felaketinde yolları ve evleri sele kapılan köylerde çalışmalar başladı. İl Özel idaresi tüm ekipmanlarıyla yaraları sarmaya çalışıyor.

ÖZEL İDARE ÇALIŞIYOR

Türkiye’de ve Kırıkkale’de etkili olan yağışlar sonucunda zarar gören köylerde çalışmalar başladı. Evleri, arazileri ve yolları yaşanan sel felaketi nedeniyle ulaşıma kapanan köyler ile kent arasında ulaşıma tekrar açılmaya çalışılıyor. İl Özel İdaresi ve köy hizmetleri tüm ekipmanlarıyla bölgelere ulaştı. Bir taraftan yollar açılmaya çalışılırken diğer yandan sel ile oluşan zararların tesbiti devam ediyor. Köylerde yaraları sarmak üzere yoğun bir mesai harcayan ekipler, gece gündüz durmadan oluşan mağduriyeti en kısa sürede gidermeyi hedefliyor.

HASAR ÇOK BÜYÜK

Kırıkkale il özel idaresi ve köy hizmetleri Greyder, Ekskavatör, Kamyon, Vidanjörlerle Köylerde rüsubat temizliği, Tıkanan menfezlerin temizliği, Kumlama çalışmaları, Bozulan yolları onarıyor. Bilindiği gibi son yağışlar sonucu Keskin, Balışeyh, Delice, Sulakyurt, Yahşihan, Karakeçili ve bu ilçelere bağlı köylerde büyük hasarlar yaşanmıştı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı