Anahtar Kelimeler: Yarar proje kitabı hazırladı

Yarar, proje kitabı hazırladı

Yarar, proje kitabı hazırladı

Yarar, proje kitabı hazırladı

 

Yarar´dan iddialı çıkış

Neler yapacağını kitaplaştırdı

MHP´nin Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı, İş adamı Serdar Yarar, başkanlık için ne kadar iddialı olduğunu hazırladığı proje kitabı ile ortaya koydu.

40 SORUNA 40 ÇÖZÜM

Kırıkkale´de ilk kez bir belediye başkan adayı iddialı ve donanımlı bir çalışma ile adaylık çalışması yürütüyor. Kırıkkale´nin genç iş adamı Serdar Yarar, Kırıkkale Belediyesi´ne başkan adayı olduğunu ilan etmişti. Şimdi de bu konudaki iddiasını daha da somutlaştırarak, proje kitabı hazırladı. Böylece ilk kez bir aday bu konuda ne kadar iddialı olduğunu bu şekilde göstermiş oldu. Yarar, kitapta Kırıkkale´nin 40 sorununa 40 çözüm getiren projelerinden bahsediyor.

YARAR BİLGİLER VERDİ

Bu çalışması ve adaylığı konusunda bilgiler veren Yarar, ?2013 yılında hazırlığına başlayıp, 2014 yılında tamamladığımız ve 2018 yılında güncellediğimiz "Kırıkkale´nin 40 sorununa 40 proje" kitabımızı hazırlayıp bitirmiş bulunmaktayız. Onlarca akademisyen, mühendis, bilim insanı ve geniş bir ekip çalışması olan bu eserimiz; ilimizin Kültürel, Sosyal ve Ekonomik yönden kalkınma ve gelişiminin reçetesi olacak. Kendi kendine yeten "Üretken Belediyecilik" anlayışı temelinde projelerimizle binlerce hemşehrimize iş sağlayacağız, ilimizin kalkınma hamlesini başlatacağız. Kırıkkale´mizi bir KENT görünümüne kavuşturacağız? dedi.

BAHÇELİ´YE SUNUM YAPTI

Hazırladığı proje kitabını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye de sunan ve projeleri konusunda bilgiler veren Yarar, ?Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Liderimiz, Türkmenbeyimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye "Kırıkkale´nin 40 Sorununa 40 Proje" çalışma kitabımızı takdim ederek, sunumunu gerçekleştirdim. Emir ve talimatlarını alarak, hayır dualarını diledim. İlgi, alaka ve teveccühlerinden dolayı Teşekkürlerimi arz ederim? dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli