Yarar projeleriyle ilgi odağı oldu

Yarar projeleriyle ilgi odağı oldu

Yarar projeleriyle ilgi odağı oldu

 

Sıkı çalışıyor

Yerel seçim startının ilk koşucusu MHP Belediye Başkan adayı Serdar Yarar yaklaşık 3 aydan bu yana dur durak bilmeden seçim çalışmasını yürütüyor.

DİĞER ADAYLARDAN İKİ AY ÖNDE

Diğer adaylardan iki ay önde seçim çalışmasını götüren Yarar özellikle projeleriyle dikkat çekiyor. Planlı programlı ve organize bir çalışma temposu sergileyen Serdar Yarar şu sana kadar en çok takip edilen aday olarak biliniyor. MHP Belediye Başkan adayı Serdar Yarar önceki gün meclis listesini de açıklayarak çalışmalarını Meclis adaylarıyla birlikte yürütüyor. Serdar Yarar ev, kahvehane ve mahalle ziyaretlerini de hiç aksatmıyor. Gittiği her yerde, her mahallede hazırladığı projelerinden bahsederek vatandaşların oyuna talip olduğunu söylüyor.

KIRICI ELEŞTİRİLERDEN KAÇIYOR

Seçim çalışmalarına diğer adaylardan iki ay önde başlayan Serdar Yarar özellikle mahalle ve ev ziyaretlerinde vatandaşlara seslenirken kırıcı eleştirilerden kaçınarak yapıcı eleştiriyi tercih ediyor. Hizmet konusunda eleştirdiği konulara alternatif sunarak kendisinin daha iyi hizmet edeceğini ve projelerini net ve yalın bir dille anlatarak oy talebini iletiyor. Esnaf ziyaretlerinde de aynı davranarak vatandaşlarla adeta bütünleşen Serdar Yarar merkezde yakaladığı ivmeyi kenar mahallelere de taşıyarak seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli