Anahtar Kelimeler: Yarar Belediye’ bombaladı!

Yarar Belediye’yi bombaladı!

Yarar Belediye’yi bombaladı!

Haklı olarak soruyor!

 

Belediye’ye neleri sordu?

Saygılı cevap versin bakalım!

MHP’nin Belediye Başkanı Adayı olan Serdar Yarar, Başkan seçilen AK Partili Mehmet Saygılı’nın cevaplaması için kendisine bazı sorular yöneltti.

SORULAR YÖNELTTİ

MHP’nin Belediye Başkanı Adayı olan Serdar Yarar, Başkan seçilen AK Partili Mehmet Saygılı’nın cevaplaması için kendisine bazı sorular yöneltti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Serdar Yarar, seçim döneminde Saygılı’nın kendisine ait projeleri eleştirdiğine dikkat çekerek, şimdi eleştirdiği o projeleri gerçekleştirme gayretinde olduğuna işaret etti. Bugüne kadar Saygılı’nın söz verdiği bir çok çalışmayı da yapmadığının altını çizen Yarar, “şehir için otobüs, Ardiyeciler Sitesi’nin taşınması ve içilebilir su” konusunda cevaplanması için sorular sordu. Saygılı’nın cevaplaması gereken sorulara yanıt verip vermeyeceği ve ne yanıt vereceği merak konusu.

YARAR PAYLAŞIM YAPTI

Yarar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu bilgileri paylaştı ve soruları sordu:

Kamuoyuna Saygı ile DUYURULUR..!

Kıymetli  Kırıkkale'li Hemşerilerim,

Değerli Gönüldaşlarım,

Kıymetli  Ülküdaşlarım,

Kırıkkale Belediye Başkanı Sn. Mehmet Saygılı' ya Kırıkkale komuoyunu  aydınlatması için birkaç soru yöneltmek istiyorum ;

1-Seçim sürecinde "MHP 'nin adayı Serdar Yarar otobüs getirecekmiş....!  Söz ben şehiriçi  otobüs getirmeyeceğim dediğiniz halde, otobüs getireceğiniz doğru mudur?

Otobüs getirecek iseniz işletmesini ihale mi edeceksiniz?  yoksa işletmesini  minibüsçü esnafına mı vereceksiniz?

( Biz otobüs getireceğiz ama ihale etmeyeceğiz. Otobüsleri MİNİBÜSÇÜ esnafının işletmesine vereceğiz, hiçbir  minibüsçü kardeşimiz mağdur olmayacak demiştik.)

2- Seçim sürecinde "MHP 'nin adayı Serdar Yarar ardiyeciler sitesini kaldıracak, benim böyle bir çalışmam yok dediğiniz halde, Ardiyeci esnafına ay sonuna kadar boşaltın diye tebligat gönderdiğiniz doğrumu dur?

Ardiyeci esnafı için  yeni bir ardiyeciler sitesi yaptınız mı? Yer  göstermeden bu kadar esnafı MAĞDUR edeceğiniz doğru mudur?

( Biz Çullu yolu üzerine  yeni bir ardiyeciler sitesi yaparak, Ardiyeci esnafına yer gösterip,  gönül rızası ile esnafımızla  istişare ederek yapmayı planlamıştık)

3- Kırıkkale' li Hemşerilerim çeşmeden akan suyu içemedikleri için, her gün Damacana su alarak ek bir su gideri ödemektedirler.

Başkan olduğunuz günden bugüne 8 yıl süre geçmesine rağmen ÇEŞMEDEN AKAN Suyun içilebilmesi için bir çalışmanız varmıdır?   KIRIKKALE'Lİ HEMŞERİLERİM ÇEŞMEDEN AKAN SUYU NE ZAMAN IÇEBILECEKTİR?

4- 2019 Seçim süresince onlarca proje açıklamıştınız?  Geçen 3 yıl zarfında hangi projeleri nereye yaptınız?

Kırıkkale kamuoyu ile paylaşmanızı rica ediyoruz.”



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu