Anahtar Kelimeler: Yarar ziyaretçi akını

Yarar´a ziyaretçi akını

Yarar´a ziyaretçi akını

Yarar´a ziyaretçi akını

 

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yarar´a adeta ziyaretçi akını yaşanıyor.

 

 

ZİYARETLERDE BULUNDULAR

MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar, önceki gün seçim bürosunda gurup gurup gelen ziyaretçilerini kabul etti. Serdar Yarar´ı Keskinliler, Kırşehirliler ve Dursun Can´la akrabaları kalabalık şekilde ziyaret etti. Yarar´ın kendisi de OSB´de ve çarşıda MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Kamu Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak´la ziyaretlerde bulundu. Yaptıkları ziyaretler konusunda bilgi veren Yarar, ?İl başkanımız Erdal BALOĞLU Bey, Kamu-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Yücel KARABACAK Bey ile Atatürk Bulvarı esnafımızı ziyaret ederek hayırlı haftalar diledik? dedi.  OSB ziyareti konusunda da bilgi veren Yarar, ?Organize sanayide bulunan Yalçın Akü fabrikasını ziyarette bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı Bilal Canöz ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim? dedi.

 

BÜROYA ZİYARETLER

Seçim bürosuna yönelik ziyaretler konusunda bilgi veren Yarar, ?Kırıkkale´de yaşayan Keskinli hemşerilerim bizlere destek ziyaretinde bulunmuşlardır. Üretken Belediyecilik nedir, belediye nasıl yönetilir ve Projelerimiz hakkında konuştuk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Belediye Başkan Aday Adayımız Dursun CAN ailesiyle birlikte bizlere destekte bulunmuşlardır. Allah birliğimizi daim etsin. Kırıkkale´de yaşayan Kırşehirliler bizlere destek ziyaretinde bulunmuşlardır. Milletvekillerimiz ile beraber Üretken Belediyecilik nedir, belediye nasıl yönetilir ve Kırıkkale üzerinde yapılacak çalışmaları konuştuk. Kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli