Anahtar Kelimeler: Yarar seri ziyaretler

Yarar´dan seri ziyaretler

Yarar´dan seri ziyaretler

Yarar´dan seri ziyaretler

 

Üç ayrı ziyarette bulundu

 

 

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar´ın seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yarar dün yine ziyaretlerde bulundu.

 

FABRİKA ZİYARETİ

Yarar ilk ziyaretini sabah saatlerinde MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası´na yaptı. Sabah saatlerinde fabrikaya giden Yarar işçilerle selamlaştı ve hayırlı işler diledi. Ziyaret konusunda bilgi veren Yarar, ?Sabahın ilk ışıklarında MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğü personellerimizi ziyaret ederek hayırlı çalışmalar diledik? dedi.

 

PAZAR ZİYARETİ

Daha sonra Çarşamba Pazarına geçen Yarar, burada esnaflar ve vatandaşlarla hem selamlaştı ve hem de sohbet etti. Bu ziyaret konusunda da bilgi veren Yarar, ?Çarşamba pazarında bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik, sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerimizden ve projelerimizden bahsettik? dedi. Yarar, pazarda esnaflar ve vatandaşlara projelerini kısa kısa anlattı.

 

ODA ZİYARETİ

Günün son ziyareti Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi´ne yapıldı. Başkan Osman Cebeci´yi ziyaret eden Yarar, seçim çalışmaları konusunda bilgi verdi ve esnafa yönelik projelerini anlattı. Ziyaret konusunda açıklamada bulunan Başkan Adayı Yarar, ?Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci´yi ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz? dedi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu