Anahtar Kelimeler: Yarar seri ziyaretler

Yarar´dan seri ziyaretler

Yarar´dan seri ziyaretler

Yarar´dan seri ziyaretler

MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar önceki gün seri ziyaretlerde bulundu.

KURUM ZİYARETİ

Yarar, kurum ziyaretlerine devam etti. Yarar Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığını ziyaret ederek burada personel ve idarecilerle görüştü ve seçimde destek istedi. Ziyaret konusunda bilgi veren Yarar, ?Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kırıkkale İl Müdürlüğü personellerimizi ve İl Müdür Yardımcısı Zekeriya Türkekul ´u ziyaret ederek hayırlı çalışmalar diledik? dedi.

FABRİKA ZİYARETİ

Yarar, güne ise Barut fabrikası ziyareti ile başlamıştı. Fabrika önünde işçilerle görüşen Yarar, onlardan seçim desteği istedi. Ziyaret konusunda bilgi veren Yarar, ?Sabahın ilk ışıklarında MKE Barut Fabrikası ve Hurda Fabrikası Müdürlüğü personellerimizi ziyaret ederek hayırlı çalışmalar diledik. "Kırıkkalemiz İçin Canla Başla Çalışacağız, Durmayacağız, Yorulmayacağız." Dedi.

OKUL ZİYARETİ

Okul ziyaretinde de bulunan Yarar, Yaylacık Şehit Oğuz Sümbül Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Akman ve Öğretmenlerimizi ziyaret etti. Ziyaret konusunda bilgi veren Yarar, ?Yaylacık Şehit Oğuz Sümbül Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Akman ve Öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Projelerimizden bahsederek İyi dersler dilek? dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu