Yarınları kurmak için çalışacağız”

 Yarınları kurmak için çalışacağız”

Yarınları kurmak için çalışacağız”

Güleç de müracaat etti   

Kırıkkale'nin eğitim camiasının yakından tanıdığı isim Harun Güleç Ak Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı. Güleç il binasında aday adaylığını açıklayan son isim oldu. Güleç yaptığı konuşmada, Yarınları kurmak için çalışmak istiyorum” dedi.

Güleç aday adayı

İl binasında basın toplantısı düzenleyerek başvuru yapan Harun Güleç Ak Parti'den 7 Haziran milletvekilliği seçimi için aday adayı olduğunu açıkladı  güleç il binasında düzenlediği basın toplasında Milli iradenin tecelli ettiği Adalet ve Kalkınma Partisi milletten aldığı güçle Yeni Türkiye`yi bilimin, ilmin, sanayinin ve teknolojinin ışığında yılardır beklenen muasır medeniyetler seviyesine Allah`ın izniyle çıkarmayı başarmıştır. 2002 yılından beri milli iradeyi her şeyin üstünde tutan partimiz belli bir zümrenin değil tüm milletimizin partisi olmuştur. Kalkınmanın, istikrarın ve büyümenin devamı için şu günlerde birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeden birbirimizi gönülden muhabbetle kucaklamalıyız” diye konuştu.

Devam etmek istiyoruz

Güleç, Bir ülkenin kalkınmasında en temel unsur eğitimdir. Yıllardır içinde bulunduğumuz eğitim camiasında tek gayemiz binlerce gence ülke sevgisini, manevi değerleri, bilimin gerekliliğini yaşamlarında idrak etme bilincini vermek olmuştur. Şimdi gerek siyaset hayatımda olsun gerek iş hayatımda olsun tek gayemiz gençlerimize, çocuklarımıza sorunsuz bir gelecek sunmaktır. Burada hep birlikte canı gönülden çalışarak birlik ve beraberlik içinde, adaletle, hakkaniyetle müreffeh yarınlar kurmak için çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz” dedi. 



harungüleç
23.02.2015 01:16:16
“Yarınları kurmak için çalışmak istiyorum” Yerseniz harun hoca böle diyo. Klasik akpartili tipler.

  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu