Anahtar Kelimeler: Yarışma ödülleri verildi

Yarışma ödülleri verildi

Yarışma ödülleri verildi

Yarışma ödülleri verildi

 

Ödül töreni yapıldı

Kırıkkale Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Medya ve Gazeteciler Cemiyeti ortaklığında fotoğraf, radyo ve grafik dalında düzenlenen yarışmanın kazananları ödüllerini aldılar.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

İletişim alanında mesleki eğitim veren Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yönetimi ile Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti ortaklığında iletişimin pek çok alanında düzenlenen yarışmada başarılı olan öğrenciler okulun gösteri salonunda düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. Düzenlenen törende konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, "Orta dereceli okullarda gazetecilik üzerine bölümler açılmasını biz istedik, dedik ki bu bölümlerden iletişim fakültelerine öğrenciler gitsin fakat bu liselerin öğrencilerinin sahada olması gerekiyor. Eğer sahada olmazsanız diğerlerinden bir farkınız kalmıyor. Örneğin orta dereceli okullardan iki tane öğrenci benim gazetemde grafiker olarak staj yapıyor, hocalarına telefon ettim dedim ki hepsini gönder, biz gazetelere bu öğrencileri ikişer üçer tane dağıtalım. Bu öğrenciler yaşasın, yaşayarak deneyerek öğrensinler sizlerde öyle yapın ben kefilim sayın cemiyet başkanına gelin sizi buradaki gazetelere yerleştirsin, yerleştiremezse bu konuda ben size yardımcı olacağım." ifadelerini kullandı.

BU KAPI HİÇ ARALANMADI

Son dönemde iletişim alanındaki Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kırıkkale medyası üzerinde bir iletişimsizliğin olduğuna değinen Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercihan Çakmak, "Geleceğin iletişim öğrencilerini hazırlayan bu okulda, ilk defa yerel medyanın kapısını çalması gerekirken maalesef bu kapı hiç aralanmadı. Bizim kapımız sadece staj dönemlerinde sağ olsun arada tanıdık birkaç tane hocamız gelirdi, staj yeri olarak görürlerdi. Aslında biz istihdam kaynağıyız yani mesleğinizi devam ettirebileceğiniz bir mekanız? dedi.

TOPLUMUN SESİDİR

Okul Müdürü Çetin Çetiner ise Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti´nin gösterdiği bu ilgiden çok memnun olduklarını belirtti. Çetiner, önümüzdeki eğitim döneminde ise bu ödülleri daha geniş ölçekli ve Kırıkkale Kültür Merkezi gibi bir alanda düzenlemeyi tasarladıklarının altını çizdi. Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ise yaptığı açıklamada ? Böyle bir programı düzenleyen herkese çok teşekkür ederim. Medya toplumumuzun sesidir? dedi. Tören okul tanıtımı ve yapılan projelerin gösterimi sonrası, ödüllerin kazananlara teslim edilmesi sonrası sonlandırıldı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli