YAŞAM HASTANESİ 14 MART DOLAYISILA HEKİMLER VE SAĞLIK PERSONELİNE ÇİÇEK VERDİ

YAŞAM HASTANESİ 14 MART DOLAYISILA HEKİMLER VE SAĞLIK PERSONELİNE ÇİÇEK VERDİ

YAŞAM HASTANESİ 14 MART DOLAYISILA HEKİMLER VE SAĞLIK PERSONELİNE ÇİÇEK VERDİ

 

YAŞAM´da Tıp Bayramı kutlandı

Sağlık personeline 14 Mart jesti

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesinde başta hekimler olmak üzere sağlık personeline 14 Mart Tıp Bayramı jesti yapıldı.

ÇİÇEK VERİLDİ

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Yaşam Hastanesi Müdiresi Özlem Öztürk Çelebi ve Başhemşire Hatice Bayraktar, Hastane adına hekimler ve sağlık personelinin Tıp Bayramını kutladı.  Doktorlar ve sağlık personeline 14 Mart jestinde bulunan Çelebi, hekimlerin hepsini tebrik ederek birer adet çiçek verdi.

TEBRİK ETTİLLER

14 Mart münasebetiyle böyle bir kutlama organize ettiklerini söyleyen Çelebi, ?Yaşam kalitemizin daha iyi olması için özverili bir şekilde çalışma yürüten bu kutsal mesleğin fertleri olan hekimlerimizi ve sağlık çalışanlarını tebrik etmek istedik. Kendi bünyemizde görev yapmakta olan hekimlerimiz ve sağlık personelimize küçük bir jestte bulunduk.  Tüm hekimlere ve sağlık camiası çalışanlarına 14 Mart dolayısıyla tebriklerimizi iletiyoruz´ dedi.

HATIRLANMAK GÜZEL

Hastanenin polikliniklerini ve tüm katlarını dolaşan Çelebi ve Bayraktar, doktorlar, ebe ve hemşireler ile sağlık personeli ile teknik hizmetlerde görev yapan personele tebriklerini iletti ve birer adet çiçek verdi. Yaşam Hastanesinin 14 Mart jestinden ötürü hastane yönetimine, Çelebi ve Bayraktar´a teşekkürlerini ileten doktorlar ve hastane çalışanları, böylesi özel günlerde hatırlanmanın önemli olduğunu söylediler ve onlar da hastane yönetimini tebrik ettiler.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli