YAŞAM HASTANESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜNE YENİ BİR FİZYOTERAPİST KATILDI

YAŞAM HASTANESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜNE YENİ BİR FİZYOTERAPİST KATILDI

YAŞAM HASTANESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜNE YENİ BİR FİZYOTERAPİST KATILDI

Fizik Tedavi´ye yeni uzman

Yaşam Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü´ne yeni bir Uzman Fizyoterapist katıldı. Fizyoterapist Oğuz Yasin Yavaşoğlu, Yaşam´da göreve başladı.

BAŞARILI BİR KARİYERİ VAR
Yaşam Hastanesi´nin hekim ve teknik personel kadrosu daha da güzleniyor. Yaşam Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü´ne yeni bir Fizyoterapist katıldı. Fizyoterapist Yasin Yavaşoğlu, Yaşam´da göreve başladı. 1988 Kırıkkale (Delice-Çongar) doğumlu olan Yavaşoğlu, İstanbul Üniversitesi Çapa Fizik Tedavi Rehabilitasyon Bölümünden 2010 yılında mezun oldu. 2010 yılından günümüze kadar mesleki kurslara katılarak kendini geliştirdi.
Özellikle aldığı 3 yıllık Ortopedik Manuel Terapi eğitimi ile manuel terapide uzmanlaştı. Bunun yanı sıra Kinezyolojik Bantlama, Kuru İğne Tedavisi, Lenf Ödem Tadivisi, Sphorcu Yaralanmalarında Rehabilitasyon Yaklaşımları, Pediatride Bobath Yaklaşımı, Plates, Hamilelikte Plates ve Egzersiz kurslarını başarıyla tamamladı. Bunların yanı sıra bir çok seminer, konferans ve çalışmalarda bulundu. Evli ve bir kız çocuğu babası olan Yavaşoğlu Yaşam Hastanesi´nde hasta tedavisini sürdürüyor.

NELER YAPILABİLİYOR?
Hastanede Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü bünyesinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar konusunda bilgi veren Yavaşoğlu, Nörolojik Rehabilitasyon başlığı altında İnme, Felç, Kas Hasztalıkları, Parkinson, Merkezi Sinir Sistemi Hastalıkları Yüz Felci ve Nöropatiler.
Pediatrik Rehabilitasyon başlığı altında Serebral Palsi, Muskular Distrofiler.
Kalıtsal Sendrom Hastalıkları Serebral Ortopedik Rehabilitasyon başlığı altında Kırık Sonrası Rehabilitasyon, Ampute Rehabilitasyon, Spor Yaralanmaları, SKO, Sinir Sıkışma ve Yaralanmaları, Kas/Tendon Yaralanmaları ve Cerrahi Sonrası Rehabilitasyon, Skolyoz, Kifoz, Lordoz, Boyun/Bel/Omurga Ağrıları, Yürüyüş/Duruş bozuklukları, Kalça/Diz/Ayak ağrıları.
Romatolojik Rehabilitasyon başlığı altında Romatoid Andrit, Osteoartrit, Fibromyolji, Ankilozan Spondilit.

?SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN BEKLİYORUZ?
Bütün bunları Yaşam Hastanesinin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü´nde yapabilecek kapasitede olduklarını belirten Yavaşoğlu, ?Yaşam Hastanesi Fizik Tedabi Bölümünde göreve başladık. Adı geçen rahatsızlıklar konusunda tecrübemizi değerli Kırıkkale halkı ve çevre sakinlerine uygulama imkanı bulacağız. Burada olmaktan mutluyum. Tüm hemşehrilerimizi sağlıklı bir yaşam için bekliyoruz? dedi.

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli