YAŞAM HASTANESİ GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ SAĞLIK HİZMETİ VERİYOR

YAŞAM HASTANESİ GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ SAĞLIK HİZMETİ VERİYOR

YAŞAM HASTANESİ GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ SAĞLIK HİZMETİ VERİYOR

Yaşam´da MR kolaylığı

ık ve kapalı MR çekimi yapılıyor

Zaman kaybı, yüksek ücret ve ileri tarih yok

Günlük çekim, düşük ücret, kısa sürede sonuç

Görüntüleme Merkezi 24 saat açık

Kırıkkale´de tedavi gerekliliğinde büyük ihtiyaç olan, başta açık MR olmak üzere MR, Tomografi, Mamografi, Kemik Dansitometre, Ultrasyon, Röntgen cihazları Yaşam Hastanesi´nde hizmette

ÇEKİMLER YAPILIYOR

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nde Görüntüleme Merkezi sağlık hizmeti vermeyi sürdürüyor. Hastanenin yeni binasında zemin katta oluşturulan bölümde Açık MR, Kapalı MR, Tomografi, Mamografi, Kemik Dansitometre, Ultrasyon ve Rentgen cihazları teşhis ve tedavi için gerekli olan çekimleri yapıyor. Özellikle kapalı alan korkusu olan hastalar için Açık MR hizmeti büyük ilgi görüyor. Açık MR ve Kapalı MR ile bir süredir görüntüleme yapılabiliyor. Diğer cihazlarla da teşhis ve tedaviye yardımcı olmak amacıyla görüntüleme işlemleri gerçekleştiriliyor.

24 SAAT HİZMET VAR

Görüntüleme Merkezi´nin en büyük özelliği Açık ve Kapalı MR ile diğer görüntülemelerin yanı sıra 24 saat kesintisiz hizmet verebiliyor olması. Gündüz olduğu gibi gece de çekim yapılıyor. Diğer avantajlar ise çekimlerin  günlük yapılması, hastaların günlerce beklemeden çekime alınması. Hastalara çekim için günler hatta aylar sonraya sıra verilmiyor. Günü gününe yapılıyor. Sonuçlar ise kısa bir süre içinde elde edilebiliyor. Bu sayede hastaların teşhis ve tedavisinde zaman kaybı ortadan kaldırılmış oluyor. Sonuçlar hastalara CD şeklinde verildiği gibi ilgili hekimlere de doğrudan ulaştırılmış oluyor.

KUTLUCA HEKİMLİĞİNDE ÇEKİM

Görüntüleme Merkezinde 5 ayrı görüntüleme cihazı bulunuyor. Radyoloji Uzmanı Dr. Cihan Kutluca hekimliğinde gerçekleştirilen uygulamalara 8 ayrı profesyonel personel destek veriyor. Teknik açıdan yeterli donanıma sahip olan Görüntüleme Merkezi´nin uzman personeli donanımlı cihazlar ile Kırıkkalelilere yardımcı oluyor. Özellikle Açık MR Kırıkkale´de nadir olarak biliniyor. Kırıkkale civarında ise Kırıkkale ile birlikte nadir bazı yerlerde bulunuyor. Görüntüleme Merkezi sayesinde Kırıkkalelilerin zaman, emek ve maddi kayıp yaşamadan Yaşam Hastanesi´nden hizmet alabileceği vurgulanıyor. Günübirlik çekim yapılıyor ve sonuçlar da kısa sürede elde edilip değerlendiriliyor. Çekim ücreti ise son derece makul bir fiyatla yapılıyor.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli