YAŞAM HASTANESİ KADROSUNA BAŞARILI BİR HEKİM DAHA KATILDI

YAŞAM HASTANESİ KADROSUNA BAŞARILI BİR HEKİM DAHA KATILDI

YAŞAM HASTANESİ KADROSUNA BAŞARILI BİR HEKİM DAHA KATILDI

Op. Dr. Pamuk Yaşam´da

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi kadrosunu yeni hekimlerle güçlendirmeyi sürdürüyor. KBB Uzmanı Op. Dr. Gözde Pamuk da Yaşam Hastanesi´nde hasta kabul etmeye başladı.

BAŞARILI BİR HEKİM
Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi´nin hekim kadrosuna yeni bir hekim daha katıldı. Başarılı bir mesleki kariyere sahip olan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Gözde Pamuk Yaşam Hastanesi´nde Pazartesi gününden itibaren hasta kabul etmeye başladı. Hacattepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Op. Dr. Gözde Pamuk, ihtisasını KBB ve cerrahi servisinde yaptı, burun estetiği ve kepçe kulak estetiği konusunda oldukça deneyimli.

TANIDIK BİR İSİM
Evli ve bir çocuk annesi olan Op. Dr. Pamuk, Giresunlu ancak Kırıkkale´yi yakından, Kırıkkalelilerin de kendisini yakından tanıdığı bir hekim. Yabancı dili İngilizce olan Op. Dr. Pamuk, Yaşam Hastanesi´nde göreve başlamış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ?Mesleki kariyerime bundan sonra Yaşam Hastanesi´nde devam edeceğim. Hasta kabul etmeye başladık. Değerli Kırıkkale halkı ve çevre sakinlerini sağlıklı yaşam için bekleriz? dedi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA
Kadroya dinamik, yeni ve başarılı bir hekimi dahil eden Yaşam Hastanesi yönetimi açıklamada bulundu ve ?Hastane kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu anlamda KBB uzmanı genç ve dinamik bir isim olan Op. Dr. Gözde Pamuk hastanemiz bünyesinde hasta kabul etmeye başlamıştır. Kendisine başarılı çalışmalar diliyoruz? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli