Yaşam Hastanesi kadrosuna yeni hekimler katılmaya devam ediyor

Yaşam Hastanesi kadrosuna yeni hekimler katılmaya devam ediyor

Yaşam Hastanesi kadrosuna yeni hekimler katılmaya devam ediyor

 

Op. Dr. Kürşat Sayan Yaşam´da

Sayan göreve başladı

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nin kadrosu güçleniyor. Nokta Mevkiindeki yeni binasında sağlık hizmeti vermeyi sürdüren Yaşam Hastanesi´nin kadrosuna Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kürşat Sayan da katıldı.

OP. DR. SAYAN KADRODA

Yeni binasında sağlık hizmeti vermeyi sürdüren Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nin kadrosu yeni hekimlerle sürekli güçleniyor. Yaşam Hastanesi´nin kadrosuna Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kürşat Sayan da katıldı. Bir süredir Özel Hilal Hastanesi´nde görev yapmakta olan Op. Dr. Sayan, bundan sonra Yaşam Hastanesinde görevine devam edecek. Sayan´la birlikte Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği sayısı ikiye çıkmış oldu.

YENİ HASTANEDE İLK GÜN

Pazartesi gününden itibaren hasta kabul etmeye başlayan Sayan´ın polikliniğine ilgi bir hayli yüksekti. Daha ilk günden yoğun ilgi ile karşılaşan Sayan, ?Bundan sonra Özel Yaşam Hastanesi´nde sağlık hizmeti vermeyi sürdüreceğiz. Güzel ve donanımlı bir hastanede görev yapacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. İmkanlarımız gayet iyi. Kırıkkalelilere sağlık hizmeti konusunda yardımcı olmaya çalışacağız? diye konuştu.

DONANIMLAR GAYET İYİ

Op. Dr. Sayan, kadın hastalıkları ve doğum konusunda bir uzman hekim olarak çalışmaya devam edeceklerini belirtirken, teşhis, tedavi ve doğum konusunda da tıbbi imkanlar çerçevesinde gerekli çabayı göstereceklerini vurguladı. Hastanenin iyi bir polikliniğe ve donanımlı bir ameliyathane ile doğumhaneye sahip olduğunun altı çizildi. Hastane konusunda uzman iki hekimle Kadın Hastalıkları ve Doğum konusunda çalışmayı sürdürecek.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu