Yaşam Hastanesi´nde hasta kabulünün ardından ameliyatlar da başlamış durumda

Yaşam Hastanesi´nde hasta kabulünün ardından ameliyatlar da başlamış durumda

Yaşam Hastanesi´nde hasta kabulünün ardından ameliyatlar da başlamış durumda

Yaşam´da operasyonlar başladı

Cerrahi operasyonlar yapılıyor

Kısa bir süre önce Nokta Mevkii´ndeki yeni binasında hasta kubulüne başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nde cerrahi operasyonlar da başlamış durumda.

OPERASYONLAR YAPILIYOR

Yeni binasında kısa bir süre önce sağlık hizmeti vermeyen başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nde cerrahi operasyonlar da başlamış durumda. Kırıkkalelilerin büyük ilgi gösterdiği Yaşam Hastanesi´nin Genel Cerrahi bölümünde Op. Dr. Mehmet Öncel, Ortopedi bölümünde Op. Dr. Kenan Dedeoğlu, Göz Hastalıkları bölümünde Op. Dr. Şenol Önder, Üroloji bölümünde Op. Dr. Emrah Topbaş, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde Op. Dr. Adülkadir Yanartaş cerrahi operasyonlara başladı.

YATAKLI SERVİSLER DE DOLUYOR

Adı geçen bölümlerde iki haftadır başarılı cerrahi operasyonlar yapılıyor. Hastanede ameliyathaneler ve doğumhane yoğun bir şekilde çalışıyor. Kadroya dahil olacak yeni hekimlerle birlikte cerrahi operasyonların da artması bekleniyor. Bununla ilgili hazırlıklar ve planlamalar da yapılıyor. Cerrahi operasyonların başlaması ile birlikte yataklı tedavi servisleri de çalışmaya başladı. Yataklı servislerin de dolduğu gözleniyor.

BÖLGEYE DE HİZMET VERİYOR

Hastanenin iki haftanın ardından kapasitesini artırarak çalışmayı sürdürdüğü gözleniyor. Teşhis, tedavi ve cerrahi operasyonların tamamı hastanenin kendi bünyesinde gerçekleştiriliyor. Bu anlamda Yaşam Hastanesi sadece Kırıkkale´ye değil, bölgeye de hizmet vermeye başlamış bulunuyor. Son bir hafta içinde Kırıkkale´nin çevresindeki il ve ilçelerden de hasta gelmeye başladı. Yaşam Hastanesi´ne gelenler özellikle yeni hastane, hekim kadrosu, teşhis ve tedavide gösterilen ilgiyi tercih etiklerini belirtiyorlar.

KATLARDANELER VAR?

Kırıkkale´de iki hafta içinde bu alanda fark yaratan Yaşam Hastanesi gösterilen ilgiden bir hayli memnun. Hastanenin ilerleyen süreçte kapasitesini daha da artırması bekleniyor. Karoya dahil olacak yeni hekimler ile kapasitenin de artacağı düşünülüyor. Hastanenin ilk iki katı poliklinikler olarak hizmet veriyor. Orta katlar yataklı servisler olarak çalışırken, üst katta ameliyathaneler bulunuyor. Zemin katlarda ise görüntüleme ve kan alma servisleri bulunuyor. Hastanenin Acil Servis bölümü de ilk günden bu yana yoğun bir tempo ile çalışmayı sürdürüyor. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu