YAŞAM HASTANESİ´NDE ÖNEMLİ BİR OPERASYONA İMZA ATILDI

YAŞAM HASTANESİ´NDE ÖNEMLİ BİR OPERASYONA İMZA ATILDI

YAŞAM HASTANESİ´NDE ÖNEMLİ BİR OPERASYONA İMZA ATILDI

Zor bir fıtık ameliyatı başarıyla yapıldı

 

YAŞAM´DAN GÜZEL BİR HABER

 

Mikrodiskektomi yöntemiyle

bir operasyon gerçekleştirildi

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi önceki gün zor bir operasyonu başarıyla gerçekleştirdi. Hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Murat Başol, çok uzun zamandır fıtık şikayeti olan bir hastayı ameliyat ederek yaşadığı sağlık sorunundan kurtardı.

BAŞARILI BİR OPERASYŞON YAPILDI

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi kadrosuna kısa bir süre önce dahil ettiği Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Murat Başol´la operasyonlara başladı. Dr. Başol, önceki gün zor bir operasyonu başarıyla gerçekleştirdi. Çok uzun zamandır fıtık şikayeti olan ve yaşam standardında düşme görülen Haksun Baki Yaralı isimli 58 yaşındaki hasta Op. Dr. Murat Başol´un başarılı bir operasyonuyla bu sağlık probleminden kurtuldu. Fıtıktan dolayı bel ve sol bacakta sıkıntısı olan hasta, Op. Dr. Başol´un gerçekleştirdiği operasyonla sağlığına kavuştu.

BAŞOL VE YAŞAM´A GELDİ

Uzun zamandır yaşadığı sıkıntı nedeniyle fizik tedavi gören, ilaçlar kullanan ve çeşitli yöntemleri denemesine rağmen sağlık sorununa çözüm bulamayan Haksun Baki Yaralı, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Murat Başol´un Yaşam Hastanesi´nde göreve başladığını duyduğunu ve kendisiyle görüşerek sorununu anlatıp, ameliyat olmaya karar verdiğini söyledi. Dr. Başol´un tetkikinin ardından operasyon kararı alınırken, hasta birkaç saatlik operasyonun ardından sağlığına kavuşarak yataklı serviste dinlenmeye çekildi ve Dr. Başol´la Yaşam Hastanesi´ne teşekkür etti.

HİÇ BİR ŞİKAYETİ KALMADI

Hastanın durumu ve operasyon konusunda bilgi veren Beyin ve Sinir Hatalıkları Uzmanı Op. Dr. Murat Başol, ?Hastamız bize geldiğinde ciddi sıkıntıları vardı. Çok uzun zamandır fıtıktan dolayı sağlık problemi yaşadığını bize iletti. Fizik tedavi, ilaç ve diğer bazı yöntemleri çözüm için denemiş ancak başarılı olmamış. Hastamızın sağlık problemiyle ilgili tetkiklerini yaptık ve ameliyata karar verdik. Başarılı bir operasyonun ardından gördüğünüz gibi hiçbir şikayeti kalmadı. Hastamıza mikrodiskektomi yöntemiyle bel ve sol bacak ağrısı için bir operasyon gerçekleştirdik? dedi.

BU İKİNCİ OPERASYON

Hastanın başarılı operasyonunun ardından servise alındığını ve hiçbir şikayeti kalmadığını belirten Op. Dr. Başol, hastanede bu ve benzeri operasyonları rahatlıkla yapabilecek kapasitede olduklarını da belirterek, ?Hastanemiz bu ve benzeri operasyonlar konusunda donanımlı. Benzer operasyonları rahatlıkla yapabilecek kapasiteye ve imkanlara sahibiz. Bu bizim burada gerçekleştirdiğimiz ikinci ciddi operasyon. Bel ve boyun fıtığı, beyin cerrahisi konusunda operasyonları rahatlıkla yapabiliyoruz. Yaşam Hastanesi bu konuda son derece donanımlı. Bu durum Kırıkkale için büyük bir imkan, bunu hemşehrilerimizin değerlendirmesini bekleriz? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false