YAŞAM HASTANESİ’NDE STERİL ORTAMDA SAĞLIK HİZMETİ SÜRÜYOR

YAŞAM HASTANESİ’NDE STERİL ORTAMDA SAĞLIK HİZMETİ SÜRÜYOR

Yaşam’da güvenli sağlık

hizmeti devam ediyor

 

Poliklinik, Ameliyat,

Yoğun Bakım hizmeti sürüyor,

Acil Servis açık durumda

Yaşam Hastanesi, Corona Virüs başta olmak üzere tüm enfeksiyonlara karşı her zaman olduğu gibi Sağlık Bakanlığı kriterlerine göre önlemlerini aldı, steril ortamda sağlık hizmetlerine devam ediyor.

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI

Kırıkkale Yaşam Hastanesi sağlık hizmetleri  herhangi bir aksama olmadan sürdürüyor.  Hastanede başta Corona Virüs olmak üzere tüm enfeksiyonlara karşı  gerekli tedbirler Sağlık Bakanlığı kriterlerine göre alındı. Hastane her gün düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Steril bir ortamda poliklinik hizmetleri yapılıyor, ameliyatlar devam ediyor, yoğun bakım hizmeti de aksamadan sürdürülüyor. Acil Servis hizmetleri de sürüyor. Hastaneye gelen herkesin girişte ateşi ölçülerek ve dezenfektan kullanması sağlanarak işlemlerine bu şekilde başlanıyor.

SAĞLIK HİZMETİ SÜRÜYOR

Hasta ziyaretçilerine Sağlık Bakanlığı kriterlerine göre sınırlama getirildi. Tetkik ve tedavi uygulamalarına herhangi bir aksaklık olmadan da devam ediliyor. Girişten itibaren hastanenin her bölümünde de hasta ve hasta yakınlarına yönelik virüse karşı uyarıcı afişler ve broşürler yer alıyor. Personelin de virüse karşı önlem alması sağlanmış durumda. Hastalar kayıt sırasında personelden Sağlık Bakanlığı kriterlerine göre olması gereken uzaklıktan kayıtlarını yaptırarak işlemlerine başlıyor, poliklinik işlemleri de Bakanlık kriterlerine göre yürütülüyor. Ameliyat ve Acil Servis hizmetleri deyine Bakanlığın belirlediği kriterlere göre yapılıyor.

DEZENFEKTE YAPILIYOR

Konuyla ilgili açıklamada bulunan hastane yönetimi, “Hastanemizde poliklinik ve acil servis hizmetleri herhangi bir aksaklık olmadan Sağlık Bakanlığı kriterlerine göre sürdürülüyor. Yoğun Bakım ve Ameliyat hizmetlerimiz de devam ediyor. Hastanemizde Sağlık Bakanlığı’nın kriterlerine göre gerekli steril ortam sağlanmış durumda. Hastanemiz her gün düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Kullanılan tüm araçlar her gün steril hale getiriliyor. Değerli hemşehrilerimiz için sağlık hizmetlerimizi aksaklığa mahal vermeyecek bir şekilde sürdürüyoruz. Acil Servisimiz de açık durumda. Herkese sağlık günler diliyoruz” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false