Anahtar Kelimeler: Yaşam Alzheimer programı

Yaşam´da Alzheimer programı

Yaşam´da Alzheimer  programı

Yaşam´da Alzheimer programı

 

Yine programa davetlesiniz

 

?Alzheimer Hasta Okulu? programı düzenleniyor

 

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi yine önemli bir etkinlik ve programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Hastanede bir süre önce gerçekleştirilen Parkinson programının ardından şimdi de Alzheimer programı düzenleniyor.

 

 

ALZHEİMER PROGRAMI DÜZENLENİYOR

Kırıkkale Yaşam Hastanesi önümüzdeki günlerde yine önemli bir programa ev sahipliği yapacak. Toplumda yaygın olarak dikkat çeken Parkinson Hastalığı konusunda bir etkinlik ve program gerçekleştirilen, büyük ilgi gören hastane şimdi de yine toplumda yaygın bir hastalık olan Alzheimer konusunda program düzenliyor. Hastaneden verilen bilgide 12 Mart  tarihinde saat 15:00 ila 17:00 arasında ?Alzheimer Hasta Okulu? isimli bir program gerçekleştirileceği bildirildi. Programda Alzheimer Hastalığına dikkat çekilecek, bu hastalığın nedenleri anlatılacak, hastalıkla baş edebilmek için psikiyatrik problemler ve mücadele yolları, hastalığa yönelik beslenme şekli ve fizyoterapi ile tedavi yöntemleri konuşulacak.

 

 

 

TÜRKEL BİLGİ VERDİ

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Nöroloji Hekimi Doç. Dr. Yakup Türkel, ?Hastanemizde daha önce Parkinson Hasta Okulu isimli bir program ve etkinlik düzenlemiştik. Program büyük ilgi gördü. Biz de benzer etkinlikleri devam ettirme kararı aldık. Şimdi de Alzheimer Hasta Okulu programı düzenliyoruz. 12 Mart tarihinde yapılacak olan programda Alzheimer hastalığını anlatacağız. Hastalığın nedenleri, beslenme şekli, fizyoterapi uygulamaları ve hastalıkla psikiyatrik mücadele konusunda hastalarımız ve hasta yakınlarımızı bilgilendireceğiz. Herkesi bu önemli etkinliğimize davet ediyoruz. Herkes katılıp bilgi sahibi olabilir? dedi.

 

NELER ANLATILACAK?

12 Mart tarihinde saat 15:00 ila 17:00 arasında hastanede gerçekleştirilecek olan programda Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Yakup Türkel Alzheimer hastalığını, nedenlerini ve belirtilerini anlatacak. Prof. Dr. Ayşe Gül Yılmaz Özpolat ?Alzheimer Hastalığında Psikiyatrik Problemler ve Baş Etme Yolları? konulu bir sunum yapacak. Fizyoterapist Mustafa Yaka ?Alzheimer Hastalığında Fizyoterapi? konulu bir sunum yapacak ve son olarak Diyetisyen Ecem Arslan ?Alzheimer Hastalığında Beslenme? konulu sunumda bulunacak. Programı isteyen herkes izleyebilecek.

 

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli