Anahtar Kelimeler: Yaşam yoğunluk artıyor

Yaşam´da yoğunluk artıyor

Yaşam´da yoğunluk artıyor

Yaşam´da yoğunluk artıyor

Haftanın ilk günü yoğun geçti

Yeni binasında hasta kabul etmeye başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´ne ilgi her geçen gün biraz daha artıyor. Hasta sayısında bariz bir artış olduğu gözleniyor, bu da Kırıkkalelilerin Yaşam´a olan tercihi ve ilgisini gösteriyor.

HASTA SAYISI ARTIYOR

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi her geçen gün biraz daha fala ilgi görüyor. Hastanenin hasta sayısında gün geçtikçe bariz bir artış olduğu gözleniyor. Haftanın ilk günü hastanede dikkat çekici bir yoğunluk olduğu gözlendi. Hasta sayısı her gün biraz daha artarken, bazı polikliniklere ilgi de giderek artıyor. Yaşam Hastanesini tercih eden bir çok kişi, hastanenin sağlık hizmeti vermeye başladığını duyduklarını ve güzel bir bina tesis edildiğinden haberdar olduklarını belirterek, ?Güzel bir hastane yapılmış. Sağlık hizmeti vermeye başladığını da duyduk. Hekim kadrosu da çok iyi. İlgi ve sağlık hizmeti de gayet güzel. Bu yüzden Yaşam Hastanesi´ni tercih ediyoruz? dediler.

DAHA DA ARTACAK

Haftaya yoğun bir giriş yapan hastane personeli ve hekim kadrosu hastane olarak normal tempoya geçmeye başladıklarını söylüyorlar. İlerleyen günlerde hasta sayısında daha da fazla artış olacağı düşünülerek buna göre de bir planlama yapılıyor. Hasta yoğunluğuna göre çalışma temposu da artacak. Poliklinik hizmetlerinin verimli bir şekilde yürüdüğü gözleniyor. Hastaneye tedavi için gelenler gerek hekimlerin ilgisi ve gerekse personelin güler yüzlü ve tüm işleri kolaylaştırıcı alakasından memnun olduklarını ifade ediyorlar. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli