Anahtar Kelimeler: Yaşam’ Psikolog göreve başladı

Yaşam’da Psikolog göreve başladı

Yaşam’da Psikolog göreve başladı

Yaşam’da Psikolog göreve başladı

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde Psikolog İrem Nur Özyol göreve başladı.

 

PSİKOLOG HİZMETİ

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Hastanede İrem Nur Özyol Psikolog olarak göreve başladı. Kırıkkale’de Psikolog eksikliğini gidermek amacıyla hastane bünyesine bu branşta önemli bir isim dahil edilmiş oldu. Hasta kabul etmeye başlayan Psikolog İrem Nur Özyol, sıkıntısı olan herkesi terapiye beklediklerini söyledi.

 

BİLGİLER VEDOİ

İrem Nur Özyol, “Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi kurumunda psikoloğum. Psikoloji zihinsel süreç ve davranışların bilimsel çalışmalarını içeren bir akademik ve uygulamalı bilim dalıdır. Psikoterapi, olumlu bir değişim yaratmak için tasarlanmış bir tür iletişim olarak görülebilir. Daha iyi hissetmenin yanı sıra, terapiye gelen hemen herkesin başka bir şey getireceğine inanıyorum” dedi.

 

ÖZYOL’UN KARİYERİ

Özyol kariyeri konusunda şu bilgileri verdi: “Ted üniversitesi ingilizce psikoloji bölümünü %50 burs ile bitirdim. İletişim Kritik ve Medya Çalışmaları üzerine Ted üniversitesi’nde ekdal yaptım. Bitirme tezini kişilerarası stres: çocukluk travmalar, olumsuz bilişler, güvensiz bağlanma ve depresif semptomlar üzerine tamamladım. Stajımı İstanbul’da otizmli çocuklarla karma eğitimin bir arada bulunduğu bir anaokulunda çocukların kaynaştırılması üzerine çalışmalar yaparak tamamladım. Adnan Menderes Üniversitesi onaylı objektif testler sertifikasının uygulayıcısıyım (Catell 2-A ,Gessel Testi, Peabody resim eşletirme…) Yıldız Teknik Üniversitesi Aile Danışmanlığı Eğitimimi tamamladım. Aile danışmanlığı yapmaktayım. Genel olarak çalışma alanlarım Aile Danışmanlığı, Evlilik ve Çift Danışmanlığı, Kaygı Bozuklukları, Panik Atak, Kayıp ve Yaş, Yeme Bozuklukları, Davranış Bozuklukları gibi bir çok konuyu kapsayan alanda danışmanlık hizmeti veriyorum. Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimim halen devam etmektedir. Daha önceden danışmanlık merkezinde hizmet vermekteydim. Akademik hayatımı yüksek lisans eğitimiyle devam ettirmek bilimsel araştırmaların geliştirilmesine katkı sağlayarak ilgilendiğim alanlarda daha çok araştırma yapmak istiyorum.”



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false