Yaşam hastalarına Saadet morali

Yaşam hastalarına Saadet morali

Yaşam hastalarına Saadet morali

Yaşam Hastanesi'ni ziyaret ettiler

Milli İttifak adayları Özel Yaşam Tıp Merkezi'ni ziyaret ettiler. Hastanede hastane yönetimi ve hastalar ile görüşme yapıldı.

Başhekim ile görüştüler

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin Saadet Partisi çatısı altında gerçekleştirdiği ittifakın milletvekili adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan Özel Yaşam Tıp Merkezi Başhekimi Bayram Işık ile görüştüler. Görüşme sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Adaylar dua ve destek istediler. Milletvekili adayı Faruk Vurgun, pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen aday tanıtım programlarının çok büyük bir coşku içinde geçtiğini, katılımın, ilgi ve alakanın çok fazla olduğunu söyledi. Ancak bunun ulusal medyada fazla yer bulmadığından bahsetti.

Hastalarla görüşme yaptılar

Ardından hastane çalışanları ve hastalarla görüşen milletvekili adayları iki partinin de geçmişinin temiz olduğunu ve böyle bir ittifakın gerçekleşmesiyle millete alternatif sunduklarını söylediler. Milletvekili adayı Emine Köksal kendisinin de bir hemşire olduğunu yani sağlık personeli ve anne olduğunu, bu nedenle bayanların dilinden iyi anlayacağını söyledi. Yine bu nedenle sağlık personellerinin ve hastaneye gelen vatandaşların sorunlarını iyi bildiğini söyledi ve hastaneye gelen vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinlediler. Hastalara ve hasta yakınlarına acil şifalar ve kolaylıklar dilediler.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli