Anahtar Kelimeler: Yaşam ikizleri

Yaşam´ın ilk ikizleri!

Yaşam´ın ilk ikizleri!

Yaşam´ın ilk ikizleri!

Yaşam´la tarihe geçtiler

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nin Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi ilk günden bu yana yoğun bir şekilde çalışıyor. Hastanedeki ilk doğumun ve bebeğin ardından ilk ikizler de dünyaya gözlerini açtı.

DÜNYAYA MERHABA DEDİLER

Yaşam Hastanesi´ndeki ilk doğum geçen hafta gerçekleşmişti. Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi ilk günden bu yana yoğun bir şekilde çalışıyor. İlk doğumdan sonra bu kez de ilk ikiz doğum heyecanı yaşandı. Op. Dr. Abdülkadir Yanartaş´ın hastası olan Melike-Mehdi Şahingöz çiftinin ikizleri dünyaya gözlerini Yaşam Hastanesi´nde açtı. Zeynep-Eymen ismi verilen ikizler sağlıklı bir doğumun ardından hayata dünyaya merhaba derken, hem ailesini, hem doktor ve sağlık personelini ve hem de Yaşam Hastanesi´ni sevindirdi.

ŞAHİNGÖZ AİLESİDEN TEŞEKKÜR

Yaşam Hastanesi´nde ilk ikiz doğumu gerçekleştiren Op. Dr. Abdülkadir Yanartaş, ?Hastanemizin Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi yoğun bir tempo ile çalışıyor. Burada güzel bir ortam oluşturulmuş durumda. İlk ikiz doğumu gerçekleştirdik. Ailesini tebrik ediyoruz. Onlarla birlikte bizler de ikiz heyecanı yaşadık? dedi. İkizlerin anne ve babası Melike-Mehdi Şahingöz çifti mutluluklarını doktorları Abdülkadir Yanartaş ve hastane ile paylaşarak, ?Hocamıza teşekkür ediyoruz. Bizimle çok yakından ilgilendi. İkizlerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Hocamıza, sağlık personeline, bizim heyecanımıza ve mutluluğumuza ortak olan Yaşam Hastanesi´ne teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir hastane olmuş? dediler.

SAĞLIK DURUMLARI GAYET İYİ

Zeynep-Eymen ismi verilen ikizlerin sağlık durumu son derece iyi. Doğumun sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildiği belirtildi. Evlatlarının mutluluklarına ortak olan aile büyükleri de Op. Dr. Abdülkadir Yanartaş ve sağlık personeli ile Yaşam Hastanesi´ne teşekkür ettiler. İkizleri hastane yönetimi de tebrik etti. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu