Anahtar Kelimeler: YAŞAM ulusal haber oldu

YAŞAM ulusal haber oldu

YAŞAM ulusal haber oldu

YAŞAM ulusal haber oldu

Hastane çalışması ulusal ve

bölgesel haberlere konu edildi

Kırıkkale tanıtımına büyük katkı!

Nokta Mevkii'ndeki binada yürütülen çalışmalar haber olmaya devam ediyor. Yaşam Hastanesi için hazırlanan bina ve çalışmalar yerel basının ardından ulusal ve bölgesel baskına da haber konusu oldu.

Ulusal ve bölgesel haber

Kırıkkale'nin ilk Özel Tıp Merkezi olan Yaşam Tıp Merkezi hastane oluşumu ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Nokta mevkiindeki bina hastane için hazırlanıyor. Buradaki çalışmaların bir süre daha devam edeceği öğrenildi. Çalışmalar ve hastanenin durumu kamuoyunda merak konusu olurken, hastane yönetimi ara ara bilgi vererek kamuoyunu bu konuda ve gelişmeler hakkında bilgilendiriyor.

Hürriyet manşet yaptı

Yerel basında bu konuda aralıklarla bilgilendirici haberlerin yer aldığı gözleniyor. Hastane ile ilgili çalışmalar şimdi de ulusal ve bölgesel basına haber konusu oldu. İhlas Haber Ajansı kaynaklı bir haber Hürriyetin bölge sayfasında manşetten verildi. Milliyet gazetesi de haberi bölge sayfasında geniş şekilde kullandı. Haber İHA'nın da bölge sayfasında birinci haber olarak yer aldı. Ajansın bu haberini İç Anadolu Bölgesi'nde yayın yapan yerel ve bölgesel gazeteler ile internet sitelerinin de kullandığı gözlendi.

Kırıkkale tanıtımına katkı

Hastane ile ilgili çalışmalar dikkat çekici bulunurken, haber sunan siteler, yerel basın, bölgesel yayın yapan basın ve ulusal gazetelerin Özel Yaşam Hastanesi ile ilgili çalışmayı dikkate değer bularak birinci haber şeklinde vermeleri hem hastane için hem de Kırıkkale için büyük reklam oldu şeklinde yorumlandı. Kırıkkale'nin adının duyurulması ve tanıtılması bakımından Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi daha şimdiden büyük katkı vermiş oldu.

Bölgesel anlamda hizmet

Sağlık alanında bölgesel hizmet vermeyi amaçlayan Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi bununla ilgili çalışmalarını bölge illerine hatta Karadeniz Bölgesi'ne de duyurmuş oldu. Samsun'da bile yayınlanan haber sağlık alanındaki önemli bir gelişme olarak dikkat çekti. İç Anadolu'da da Ankara başta olmak üzere, Kırıkkale, Konya, Kayseri, Çankırı, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Aksaray illerinde haber yerel ve bölgesel basında, aynı zamanda da ulusal basının bölge sayfasında yerini alarak bilgiyi bu illerdeki herkese ulaştırmış oldu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu