Anahtar Kelimeler: Yaşlı vatandaşlara tuzak

Yaşlı vatandaşlara 18´lik tuzak!

Yaşlı vatandaşlara 18´lik tuzak!

Yaşlı vatandaşlara 18´lik tuzak!

Şikayet üzerine yakalandılar!

Kırıkkale´de yaşlı vatandaşları eve götürüp cinsel ilişkiye giren kadın ve şantaj amaçlı video çeken kocası yakalandı.

İLGİNÇ BİR OLAY!

Kırıkkale´nin Yenimahalle semtinde sokakta tanıştığı yaşlı vatandaşları kendi evine götürüp, cinsel ilişkiye girdikleri sırada takip ettirdiği kocası tarafından gizlice fotoğraf ve görüntüleri çektirilip, tehdit ve şantaj yolu ile para alan karı-koca, şikayet üzerine yakalandı. Mahkemeye çıkarılan U.K. ile karısı G.K. tutuklandı.

VİDEOYA ÇEKMİŞLER

Kırıkkale´nin Yenimahalle semtinde oturan G.K. (40) iddiaya göre sokakta tanıştığı özellikle yaşlı ve emekli vatandaşlarla götürdüğü evinde bir süre sonra cinsel ilişkiye girdi. Bu sırada planlı şekilde gizlice eve geldiği belirtilen G.K.´nın kocası U.K. (23) ise eşinin yaşlı vatandaşlarla birlikte ilişki halindeki görüntü ve fotoğraflarını çekip, şantaj yaptığı tespit edildi. G.K. ile U.K. adlı karı-kocanın bugüne kadar 6 kişiden şantaj yolu ile bin lira ile 6 bin lira arasında para, emekli kartı ve kredi kartlarını aldıkları belirlendi.

TEHDİT ETMİŞLER!

Eşini yaşlı vatandaşlarla birlikte görüntüleyen U.K. adlı zanlının çektiği fotoğraf ve görüntüleri ortaya çıkarıp, "Para vermezsen seni gazete ve televizyonlara vereceğim" diyerek tehdit ve şantaj yaptığı tespit edildi. Şikayet üzerine Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yapılan takip sonucu yakalanan zanlılar G.K. ile U.K. gözaltına alındı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp,  Keskin Ceza Evi´ne gönderildi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu