Yatırımcılara tanıtım yapıldı

Yatırımcılara tanıtım yapıldı

Yatırımcılara tanıtım yapıldı

Silah OSB tanıtıldı

Türkiye´de ilk olma özelliği taşıyan Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Savunma Sanayi Müsteşarlığınca düzenlenen çalıştayda tanıtıldı. Hafif Silah ve Mühimmat Çalıştayında Silah OSB´yi tanıtan Kırıkkale Valisi Dr. M.İlker Haktankaçmaz, yatırımcıları Kırıkkale Silah OSB´de yerlerini almaya davet etti.

TANITIM YAPILDI

Altyapı çalışmaları tamamlanan ve arsa tahsisleri başlayan Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Savunma Sanayi Müsteşarlığı tarafından düzenlenen Hafif Silah ve Mühimmat Çalıştayında tanıtıldı. Çalıştaya Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı, MKEK Genel Müdür Yardımcısı, SASAD Yönetim Kurulu Başkanı ve üyesi olan elli adet firma yetkilisi, SİSİAD Başkanı ve on beş üye temsilcisi ile Savunma Sanayi Müsteşarlığı daire başkanları, şube müdürleri ve uzmanlar katıldı.

YATIRIMCILARI DAVET ETTİ

Ankara´da Savunma Sanayi Müsteşarlığı Toplantı Salonu´nda düzenlenen çalıştayda Kırıkkale Silah OSB hakkında bir tanıtım sunumu yapan Vali Haktankaçmaz, firma ve kurum temsilcilerine Kırıkkale´deki yatırım ortamı hakkında bilgi vererek çalıştaya katılan firmaları Kırıkkale´de yatırım yapmaya davet etti. Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi´nin çok önemli bir yatırım olduğunu belirten Vali Haktankaçmaz ?Kırıkkale yatırım için adını silaha verin bir şehir. Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Türkiye´de bir ilk. Savunma sanayi tesislerini içinde barındıracak. Yatırım için avantajları oldukça fazla. Doğalgaz çalışmasına kadar altyapı çalışmalarımız tamamlanmış durumda. Bu avantajlardan yararlanmak yatırımcıların menfaatine olacaktır. Kırıkkale, savunma sanayinin üssü, merkezi. Bu nedenle tüm yatırımcıları Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi´ne yatırım yapmaya davet ediyoruz? dedi. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false