Anahtar Kelimeler: Yaya geçidi yapılıyor

Yaya geçidi yapılıyor

Yaya geçidi yapılıyor

Yaya geçidi yapılıyor

İlk çalışma başladı

Kırıkkale´nin 21 mahallesiyle 4 mahallesini birbirine bağlayan tren yolu üzerine yaya üst geçidi yapımına başlandı.

BİR ÇOK KAZA YAŞANIYORDU

Bahçelievler Mahallesi´ne geçişlerde yaşanan olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla Bahçelievler Mahallesi Yaya Üst Geçit Projesi´ne başladıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, tren yolu üzerinde ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı birçok kazaların meydana geldiğini hatırlattı.

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Üst geçidin, çelik konstrüksiyonlu ve engelli asansörlü yapılacağını kaydeden Saygılı, "Bu proje ile birlikte vatandaşlarımız artık güvenli bir şekilde Bahçelievler Mahallesi´ne geçişlerini sağlayabilecek. Demiryolu yaya üst geçit inşaatı en kısa sürede bitirilecek ve vatandaşımızın hizmetine sunulacak." dedi.



Keskinli
13.07.2016 02:30:33
Ordaki demiryolunu kaldırmaları gerek boş laf yapsan ne olacak ki kırıkkalenin daha büyük sorunları var işssizlik göç iş imkanı açın önce sonra hizmet yapın

mahmut aras
13.07.2016 11:12:55
Büyüklerimiz daha iyi bilir ama böyle güzel bir hizmeti alakasız biyere yapmak yerine vatandaşın daha çok geçme eiğilimde olduğu biryere yapmak bence daha doru olurdu. birde başpınara kadar bu geçitlerden en az 2 3 yere daha gerekli. Fakat bunu bile yapmış olmak çok büyük bir hizmet. Saygılı bundan öncekilere belediyecilik nasıl olur çok güzel gösteriyor. Hangi kesimden olursa olsun Kırıkkale de herkes memnun kendisinden.

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu