?Yeni bir dünya için çalışıyoruz?

?Yeni bir dünya için çalışıyoruz?

?Yeni bir dünya için çalışıyoruz?

Vakıf yönetimi toplandı

Türkiye genelinde çeşitli temsilcilikleri bulunan Yeni Dünya Vakfı, Kırıkkale´de faaliyetlerine başladı. Başkan Satılmış Aksun´un önderliğinde bir araya gelen yönetim kurluu üyeleri, yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

İNSAN PAYLAŞTIKÇA MUTLU OLUR

Kırıkkale´de kurulma aşamasını tamamlayan Yeni Dünya Vakfı, Başkan Satılmış Aksun´un başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda üyelerine yönelik konuşma yapan Aksun, ?Bizim kuruluş amacımız öncelikle, gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı, kültürlü, bilgili, ahlaklı, yeniliklere açık, aydın birer şahsiyet olmalarını sağlayarak milletimizin huzur içinde kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmaktır ?dedi.

DERDİ OLANIN, VAKTİ OLMAZ

Vakıf Kültürünün manevî bir iklim olduğunu vurgulayan Aksun, ?İnsan verdikçe ve paylaştıkça mutlu olur. Böyle bir vakıf medeniyetinin evlatları olarak bizler de bu medeniyeti ayakta tutmak ve yaşatmak için azamî gayret göstermeliyiz. İbn-i Batuta´nın da ifade ettiği gibi ?Derdi olanın, vakti olmaz? düsturuyla dertlenmeliyiz. Tarihini bilmeyen, geleceğini inşa edemez. Osmanlı´da vakıf hizmetleri hayatı tümüyle kuşatmıştır? şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli