´´YENİ BİR DÜNYA´´ İÇİN YARIŞTILAR

´´YENİ BİR DÜNYA´´ İÇİN YARIŞTILAR

´´YENİ BİR DÜNYA´´ İÇİN YARIŞTILAR

Dereceye girenler açıklandı

Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Temsilciliği tarafından düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler belli oldu.

YARIŞMA DÜZENLENDİ

Kırıkkale geneli ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen ?Yeni Bir Dünya? konulu resim ve kompozisyon yarışması sonuçlandı. Çok sayıda öğrencinin resim ve kompozisyonları ile katıldıkları yarışma, her okuldaki değerlendirme komitesi tarafından seçilen eserlerin Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne gönderilerek değerlendirme komisyonu tarafından dereceye girmeye hak kazanan isimler ve okullar belirlendi.

Resim dalında tüm ödülleri Çerikli Atatürk Ortaokulu öğrencileri alırken, kompozisyon dalında dereceler; Şehit Nebi Gündoğan Anadolu Lisesi, Özel Gözdesen Anadolu Lisesi ve Yaylacık Şehit Oğuz Sümbül Mesleki Tek. And. Lisesine gitti.

FARKINDALIK İÇİN YAPILDI

Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Temsilcisi Satılmış Aksun, düzenlenen yarışma ile öğrencilerin zihnindeki ?Yeni Bir Dünya? tasavvurunu ortaya çıkarmak ve farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi. Yarışmaya katılan öğrencilere, her okulda oluşan değerlendirme komitelerine ve desteklerinden ötürü Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür eden Aksun, yıl içerisinde birçok faaliyet ve etkinliğe devam edeceklerini belirtti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false