Anahtar Kelimeler: Yeni hekimler mezun oldu

Yeni hekimler mezun oldu

Yeni hekimler mezun oldu

Yeni hekimler mezun oldu

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, 16. Dönem Mezunları için Üniversite stadyumunda mezuniyet töreni düzenledi. Ailelerin, öğrencilerimizin mezuniyet sevincine ortak olduğu törene Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Dilek Keskin, Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Dilek Oğuz, Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünase Büyükkoçak, akademik ve idari personel ile öğrencilerin aileleri ve yakınları katıldı.

 

MESLEKLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Dilek Keskin, dinleyicilere Üniversite Tıp Fakültesi hakkında bilgi verdi ve yeni doktor olan öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.   Prof. Dr. Esra Dilek Keskin, ?Sizler de zor şartlar altında çalışıp, olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma ortamlarındaki olumsuzluklara rağmen elimizden gelenin en iyisini yapmak durumundayız. Aldığınız eğitimle topluma duyarlı, bilginin, akademik düşünmenin önemini kavramış, merak eden, araştıran,  hastasını hayatının öncelikleri arasında tutan, takım ruhunu benimsemiş, etik değerlere önem veren hekimler olarak yetişmeniz bizim en önemli amacımız oldu. Hekimlik hayatınız yeni başlıyor. Başarılı bir hekim olarak öğrenme ve araştırma,  yaşam felsefeniz olmalı. Kuruluşundan bu yana fakültemizde emek veren çok değerli Tıp Fakültesi öğretim üyelerine teşekkür ederim. Genç meslektaşlarımızı kutluyor, mesleklerinde başarılar diliyorum? dedi.

 

HAVAYA KEP ATILMASI İLE SONA ERDİ

Program, öğretim üyeleri adına Prof. Dr. Fulya Gülerman´ın, öğrencilerimiz adına dönem birincisi Dr. Zülal İnci Bal´ın konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından Tıp Fakülteyi derece ile bitiren ilk beş öğrenciye teşekkür belgesi verildi ve dönem birincisi Dr. Zülal İnci Bal mezuniyet kütüğüne adını çaktı. Törende Adile Sevde Demir´e, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Turgut Deniz tarafından 2018-2019 Öğretim Yılı´nda Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı Intern Doktor Ödülü verildi. Öğrencilere hocaları tarafından mezuniyet belgesi verilmesi ve öğrencilerin Prof. Dr. Meral Saygun  öncülüğünde yemin etmeleriyle devam eden program, havaya kep atılması ile sona erdi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli