Anahtar Kelimeler: Yeni partiyi kuruyor

Yeni partiyi kim kuruyor?

Yeni partiyi kim kuruyor?

Yeni partiyi kim kuruyor?

Kırıkkale´de kimlerle temas kuruldu?

 

İşte yeni parti dosyası!

 

 

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun yeni parti kurmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Parti için bölge bölge temsilciler belirlendi. Peki Kırıkkale´de yeni partiyi kim kuruyor, bölge temsilciliğini kim yürütüyor?

 

KİM GÖREVLENDİRİLDİ?

Ahmet Davutoğlu´nun kuracağı yeni parti ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. İddialara göre Davutoğlu´nun yeni parti kurmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bazı eski bakan ve milletvekilleri partiye çoktan katıldılar. Bölge temsilcileri belirlendi. 7 bölge için temsilci atandığı ileri sürülüyor. Temsilciler ise eski bakanlardan oluşuyor. Kırıkkale için de bir temsilci atandığı konuşuluyor. Bu temsilcinin eski bir Bakan olduğu ifade ediliyor.

 

O İSİMLER KİMLER?

İç Anadolu Bölgesi için atanan bu temsilcinin partiyi İç Anadolu Bölgesi illerinde organizasyonu gerçekleştirmek amacıyla atandığı söyleniyor. Bu ismin Kırıkkale´de önemli bir belediye başkanı, AK Parti´den eski bir il başkanı, eski bir il başkan yardımcısı, şu anda görevde olan bir adamları derneği başkanı ile temasta olduğunun altı çiziliyor. Parti kurulunca bu kişilerin AK Parti´den ayrılıp yeni partiye katılacakları vurgulanıyor.

 

İKİLİ DE OYNUYOR

Bu arada Kırıkkale için görevlendirilen eski bakanın ikili bir oyun içinde olduğu da ileri sürülüyor. İddiaya göre yeni partiyi kurmakla görevlendirilen bu eski bakanın aynı zamanda da Cumhurbaşkanı´ndan Yüksek istişare Kurulu´nda görev beklediği kaydediliyor. Bülent Arınç, Abdülkadir Aksu ve Köksal Toptan gibi isimlere verilen görevlerden benzer bir görev beklediği konuşuluyor. Bu ismin kendisine görev verilmezse yeni partiye kesinlikle katılacağı belirtiliyor. Gelişmeler merakla bekleniyor.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli