Anahtar Kelimeler: geliyor

Yeni EDS’ler geliyor

Yeni EDS’ler geliyor

Yeni EDS’ler geliyor

Çok dikkatli olun!

 

Sakın yakalanmayın!

 

 

Kırıkkale’de bir süredir Samsun Bulvarı üzerine yeni EDS’ler geliyor. Bununla ilgili hazırlıklar yapılıyor.

 

 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Kırıkkale’de bir süredir Samsun Bulvarı üzerine yeni EDS’ler geliyor. Bununla ilgili hazırlıklar yapılıyor. Eski adı Samsun Bulvarı olan Alparslan Türkeş Bulvarı üzerine Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması amacıyla iki haftadır çalışma yürütülüyor. Bulvarın Sanayi Kavşağı bölgesinden itibaren Termin8al bölgesine kadar birkaç ayrı noktaya EDS yerleştirilecek.

 

NELERE CEZA YAZILACAK?

EDS’ler için çalışma devam ederken, buradan araç ve sürücülerle ilgili hız, sinyal, makas atma, araçta sigara içme, araçta telefonla konuşma ve emniyet kemeri takmama gibi konularda ceza yazılacağı bildiriliyor. Bu cezaların görüntülü olarak tesbit edileceği, plaka üzerinden ise araç sahibine gönderileceği belirtiliyor. Cezaların sürücü ile hiç muhatap olmadan görüntüye bakarak kesileceği ve ödemenin ise doğrudan vergi dairelerine yönlendirileceği kaydediliyor.

 

SÜRÜCÜLERE UYARI

Bir süre sonra devreye girecek olan EDS’ler için sürücülere bahsi geçen konularda uyarılar da yapılıyor. Sürücülerin bahsedilen konularda çok dikkatli olmaları isteniyor. Aksi takdirde cezaya maruz kalacakları vurgulanıyor. Bir çok kişi bir çok noktaya bu kadar “tuzak” gibi EDS konulmasına tepkili. Kimileri de uygulamanın özellikle makas atma ve aşırı hız nedenleriyle  iyi olacağı görüşünde.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli