Anahtar Kelimeler: mesajı

Yeni yıl mesajı

Yeni yıl mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk; TBMM’de yeni yıl nedeniyle yaptığı özel açıklamada; hem 2020 yılının kısa bir değerlendirmesinde bulundu, hem de yeni yılı kutladı.

 

MESAJ YAYINLADI

Milletvekili Öztürk; TBMM’deki açıklamasında; “2020 yılı Türkiye ve dünya için zorluklarla dolu bir yıl oldu. Bu bağlamda; depremler, yüz yılda bir rastlanılacak Korona Virüs salgını, terörle mücadele, yabancı ekonomik tetikçilerin müdahaleleri, iç siyasette ülkesini Batılı ülkelere yalan yanlış bilgilerle şikâyet etme zavallılığı ve daha nice kötü olaylarla mücadele ederek geçirdik. Unutulmasın ki; Aziz Türk Milleti 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın harcını ve temelini oluşturan Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne %54’e yakın oy vererek, Türkiye’nin güçlü geleceğini tayin etmiştir. Türkiye 2020’de yaşanan tüm olumsuzlukların üstesinden gelebildiyse; Cumhur İttifakı’na milletimizin göstermiş olduğu güçlü destek ve İttifak’ın millî politikalarla sağlamlaştırdığı çelikten duruşunun önemi büyüktür.” dedi.

DEVAM EDECEK

Devlet Bahçeli Liderliğindeki Milliyetçi Hareket Partisi’nin yıllardır olduğu gibi, her daim vatandaşın yanında olduğunu vurgulayarak sözlerine devam eden Halil Öztürk; “Milliyetçi Hareket Partisi kim dara düştüyse, her zaman yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yıllardır, günün 24 saati Türkiye üzerine kafa yorması boşa değildir. Zira 2020’de; artık gizlenemeyecek bir şekilde küresel sistemde Türkiye karşıtlığının giderek artmasına milletçe şahit olduk. Türkiye; ileriye doğru hamle yaptıkça, milletin verdiği vekalet ekseninde bağımsız bir şekilde yürüdükçe, milli hamlelerle savunma sanayisini ve ekonomisini geliştirdikçe, kendi bölgesindeki ve Doğu Akdeniz’deki hukukunu korudukça, küresel güçlerin Türkiye karşıtlığı da büyümektedir. Ancak 2020’de tüm bunların üstesinden gelinmiş ve 2021 yılına milleti adına daha güçlü umutlarla bakan bir Türkiye vardır.” diyerek, Türkiye’nin sahip olduğu birlik ve bütünlüğünü kimsenin bozamayacağını belirtti.

HAYIRLAR GETİRSİN

Milletvekili Öztürk açıklamasının sonunda; savaşların, salgınların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması temennisinde bulunarak; “Yeni yılla birlikte; ülkemizin her bir ferdinin tüm umutlarının gerçekleşmesini dilerim. Girişimcimizin, esnafımızın, çalışanımızın, çiftçimizin, üreticimizin ve her vatandaşımızın 2021 yılında; sağlıkla yüzlerinin güleceği, bereketin bol olacağı, huzur ve birlikteliğimizin daha da artacağı günler temenni ediyorum. Yeni Yıl; başta ülkemiz olmak üzere, tüm insanlığa hayırlar getirsin.” dedi.  



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli