Anahtar Kelimeler: yönetim tamam

Yeni yönetim tamam

Yeni yönetim tamam

Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Şeref Akbal, oluşan yeni yönetimle birlikte Atatürk anıtına çelenk koydu. Akbal, yönetime seslenerek “bizim düsturumuz, “doğruluk ve ahlak olacaktır” dedi.

YÖNETİM BELLİ OLDU

Kırıkkalespor Kulüp başkanlığına seçilen Şeref Akbal, yeni yönetimiyle birlikte Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenk koydu. Yönetim kurulu üyelerinin birbirleriyle tanışma anlamı da taşıyan törende, Başkan Akbal, yönetim olarak düsturlarının “doğruluk ve Ahlak” olduğunu söyledi. Kısa süren törende hedeflerinin spor ahlakı çerçevesinde mücadele vermek olduğuna işaret eden Başkan Akbal, yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde hayırlı olsun dileğinde bulundu. 

 

YÖNETİM TOPLANACAK

Kırıkkalespor yönetimi daha sonra Valilik programı için tören alınandan ayrıldılar. Öte yandan yeni yönetim kurulu hakkında bilgi aldığımız Kırıkkalespor kulüp başkanı Şeref Akbal, yakın zaman içinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tanışma toplantısı düzenleyeceklerini belirtti.  Akbal, yeni yönetim kurulu listesini de açıkladı. Yönetimde yeni isimlerin olması dikkat çekiyor. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı