Anahtar Kelimeler: Yeniden başlıyormuş!

Yeniden başlıyormuş!

Yeniden başlıyormuş!

Arkadaş mesaj yayınladı

Başarısızlığın mimarından açıklama!

 

Kırıkkale’de AKP’nin tarihinde aldığı en başarısız sonucun mimarı olarak görülen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, hafta sonu gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında teşekkür mesajı paylaştı.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, hafta sonu gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında teşekkür mesajı paylaştı. Herkese teşekkür eden Saygılı, “Başlıyoruz. Haydi, Bismillah” dedi. Seçime girilen listenin eseri ve başarısızlığın da mimarı olarak görülen ve gösterilen Saygılı’nın bu açıklaması hem dikkat ve hem de tepki çekti. 

 

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ 

Saygılı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Kırıkkale’mizi TBMM’ de önceki dönem temsil eden Milletvekilimiz Ramazan Can’a teşekkür ediyor; 28. Dönem Milletvekillerimizi tebrik ediyorum.  Aziz milletimizin istikrar sürsün Türkiye’miz büyüsün diyerek Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı 2. turda yeniden seçeceğine inanıyorum. Başlıyoruz. Haydi, Bismillah” dedi.

 

HESAP VERECEKSİNİZ

Partinin listesinin belirlenmesinde üst akılmış gibi etkili olduğu konuşulan ve parti tarihindeki en başarısız sonucun mimarı olarak görülen Saygılı’nın bu açıklaması hem dikkat ve hem de tepki  çekti. Bir çok kişi açıklamayı yorumlayarak, “Şu seçim bir geçsin hesaplaşacağız. O hayal kırıklığı listesi ve başarısız sonucun mimarı bizzat kendisidir. Partinin tarihindeki en başarısız sonuca imzasını atmıştır. Kırıkkale’de AKP başarısız CHP açık ve net bir şekilde başarılı olmuştur. Neye Bismillah edip başlıyormuş çok merak ediyoruz. Seçimden sonra hesap vereceksiniz” diyor. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı