YEREL VE ULUSAL BASIN ZİYARET EDİLDİ

YEREL VE ULUSAL BASIN ZİYARET EDİLDİ

YEREL VE ULUSAL BASIN ZİYARET EDİLDİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Adayları yerel ve ulusal basını ziyaret etti.

 

BASIN ZİYARETLERİ

İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığından ve Milletvekili Adayları Ramazan Can, Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan´dan oluşan heyet Kırıkkale´deki yerel ve ulusal basın kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyarette 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimler ve Cumhur İttifakı´nın önemi anlatıldı.

 

KIRIKKALE 3-0 YAPACAK

Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Adayı Ramazan Can, çok önemli bir seçime gittiklerini ve vatandaşlara bunu anlatmaya çalıştıklarını vurguladılar. Kırıkkale´de 3-0 yapacaklarını söyleyin Başkan Dağdelen, ?Listemizi oluşturduk, her zaman olduğu gibi yine 3-0 yapmayı planlıyoruz? dedi.

 

CAN´DAN FAYDALANACAĞIZ

Milletvekili listesi konusunda da açıklama yapan Dağdelen, ?Listemizde Ramazan Can gibi Ankara´da siyaset ve bürokraside, TBMM´de büyük tecrübe sahibi bir isim var. Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan kardeşlerimiz de bu görevi layıkı ile yapacak kapasitedeler. Ramazan Bey´in deneyimlerinden faydalanarak Kırıkkalemiz için bunu kazanca dönüştürmek arzusundayız? dedi.

 

YEREL VE ULUSAL BASIN ZİYARETİ

Ramazan Can´da ziyaretlerde açıklamalarda bulunarak, Kırıkkale için üç vekil olarak göreve hazır olduklarını belirtti. Heyet, Haberkale, İl Gazetesi, Anadolu FM ve Türkiye Gazetesi´ni ziyaret etti. Ziyaretler diğer basın kuruluşlarıyla devam etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde basın kuruluşlarına da Cumhur İtifakı ve 24 Haziran seçimlerinin önemi anlatıldı.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu