Anahtar Kelimeler: Yeşil çalışma

Yeşil bir çalışma

Yeşil bir çalışma

Yeşil bir çalışma

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesi belediyenin yaptığı çalışmalara önem kazanıyor. Yarınlara güzel bir doğa ve iyi bir çevre bırakmayı amaçlayan Sulakyurt Belediyesi, ilçede ağaçlandırma seferberliği başlattı.

100 BİN FİDAN GELDİ

İlçenin daha yeşil bir görünüm kazanması için harekete geçen ve ağaçlandırma seferberliği başlatan Sulakyurt Belediyesinin yeni fidanları geldi. Yeni fidanların teslim alındığını duyuran Belediye Başkanı İsmail Bildik, bu yıl içerisinde 8 bini ilçe merkezi olmak üzere ilçe genelinde 100 bin fidanı toprakla buluşturacaklarını açıkladı. Sulakyurt ilçesinin yeşil örtüyle bezenmesi için belediyenin başlatmış olduğu ağaçlandırma seferberliği devam ediyor.

 

BİLDİK BİLGİ VERDİ

Bir süre önce ilçe merkezinde ağaçlandırma çalışmaları başlatan belediye yeni fidanlarında teslimini gerçekleştirdi. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan MHP’li Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik “İzmir Torbalı Orman işletme şefliğinden ilçemizde toprakla buluşturmak üzere 1650 adet fidanımızı teslim aldık. Biz çalışıyoruz Sulakyurt güzelleşiyor. Bu yıl içerisinde ilçe merkezimizde 8 bin ilçe genelinde baraj etrafına 100 bin fidanı toprakla buluşturuyoruz” dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli