Anahtar Kelimeler: heyecanı yaşandı

YGS heyecanı yaşandı!

YGS heyecanı yaşandı!

YGS heyecanı yaşandı!

5 öğrenci sınava alınmadı!

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de YGS heyecanı yaşandı. KÜ Fen edebiyat Fakültesi´nde sınava girmeye gelen 5 öğrenci geç kaldıkları gerekçesiyle sınava alınmadı.

GENELDE SORUN YOKTU

Yükseköğretime Geçiş Sınavı Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de yapıldı. Genel anlamda sorun yaşanmayan sınavda bazı öğrenciler geç kaldıkları gerekçesi ile sınava alınmadılar. Sabah erken saatlerden itibaren şehir genelinde sınav hareketliliği yaşandı. Bir çok öğrenci velileri ile birlikte sınava girecekleri okullara ulaşmaya çalıştılar. Saat 09:00´a kadar sakin olan trafik bu saatten sonra arttı. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi´nde sınava 5 dakika geç kalan 5 öğrenci salona alınmadılar.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADILAR

Öğrenciler ve veliler büyük üzüntü yaşadılar. Üniversiteye girebilmek için birinci aşama olarak görülen sınava katılan öğrenciler kimlik ve güvenlik kontrolünden sonra salonlara alındılar. Öğrenciler salonlarda terlerken velileri de onlar için dışarıda dua ettiler. Fen Edebiyat Fakültesi´nde geç kaldıkları gerekçesi ile sınava alınmayan 3´ü kız 5 öğrenci büyük üzüntü yaşadılar ve ağlayarak evlerinin yolunu tuttular. Öğrenciler ve velileri trafik nedeniyle sınava yetişemediklerini söylediler ancak yine de salona alınmadılar. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli