Anahtar Kelimeler: toplantısı

Yıl sonu toplantısı

Yıl sonu toplantısı

Kırıkkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü, 2022-2023 eğitim yılı sonunda bir yıl sonu değerlendirme toplantısı düzenledi.

YIL SONU TOPLANTISI

Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, Kırıkkale'deki eğitimdeki başarıyı artırmak ve geleceğe umutla bakan, sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. Toplantıda konuşan Telefoncu, bir eğitim-öğretim yılını daha geride bıraktıklarını ve yeni döneme hazırlıklara şimdiden başladıklarını ifade etti. Telefoncu, her zaman sorumluluklarının bilincinde olduklarını vurgulayarak, "Birlikte çok çalışarak başarılı bir yılı daha tamamladık. Eğitim-öğretim sürecinde neler yaptığımızı bugün genel bir değerlendirme yaptık. Emeklerinden dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yaklaşık 51 bin öğrencimizin karne sevincine ortak olduk" şeklinde konuştu.

 

DURUM ANLATILDI

Telefoncu, Kırıkkale'deki eğitim yatırımlarının öğrencilere ve velilere önemli kazanımlar sağladığına dikkat çekti. Okulların fiziki olarak daha güvenli hale geldiğini belirten Telefoncu, tamamlanan yatırımların yanı sıra yapımı devam eden okulların da çocukların hizmetine sunulacağını söyledi. Ayrıca, akademik hizmetlerin ve eğitim kalitesinin her geçen gün arttığını ifade etti. Toplantıda öğrencilerin başarı durumu, disiplin durumu, spor ve sosyal etkinlikler, projeler, sınav başarıları, rehberlik hizmetleri, mesleki eğitimler, kurslar, ücretsiz yardımcı kaynaklar, hayat boyu öğrenme faaliyetleri ve BİLSEM çalışmaları gibi konular detaylıca ele alındı. 

 

DEĞERLENDİRME YAPILDI

Bu değerlendirmeler doğrultusunda yeni eğitim-öğretim dönemine yönelik hazırlıklar yapılacağı belirtildi. Telefoncu, eğitim camiası olarak taşıdıkları sorumluluğun bilincinde olduklarını vurguladı. Toplantı, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi. Toplantıya Müdür Yardımcıları Hamza Aygün ve Serkan Akpınar ile birlikte şube müdürleri, ilçe millî eğitim müdürleri ve okul müdürleri de katıldı.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu